- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Първо напиване
Добър ден! Исках да ви попитам нещо относно пиенето.След 2 седмици ще ходя на рд на един приятел и ще пием много.Може да се каже ,че аз за първи път ще пия много и може би ще се напия.Кажете ми какво да направя за да не се получи някой гаф : x
Ами не пий !!!!
И като казваш,че ще пиете много, колко да е много? !
Rock n Roll!!!!!!!!!
нали все някога ще си случи?
Щом искаш да се напиеш, трябва да си в добра компания, хора, на които вярваш. Имай предвид, че на другата сутрин ще си все едно са те налагали с торба цимент. И гафове 100 про ще има.
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Просто не се напивай. Пий си в границите на нормалното и всичко ще е на 6.
Чувството от махмурлука е неописуемо гадно така,че аз ще ти предложа по-добре да не се напиваш. Както казаха по-горе пий си в границите на нормалното, щото после на тебе ще ти е кофти.![]()
Както ти казаха пий в границите на нормалното и недей да смесваш алкохола.
А пък гафове.. 100% ще има.
Ехо това звучеше сякаш планираш ~отварянето~ малеламелелелеле.... тцтц
На колко си години ???
Щом ти е за пръв път, недей да пиеш много, много
Пий в границите на нормалното
Внимавай с компанията, все пак
И имай предвид, че на другата сутрин, главата много ще те боли
И сигурно няма да знаеш къде се намираш
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Недей да пиеш или поне пий с мярка. Иначе няма друго решение.
Пий си,но нормално това преди гледай да си се наял добре никога не се черпи на гладен на стомах![]()
Ами пий една, две чашки просто да ти е весело. Защо трябва да се правиш на свиня не мога да разбера, то не може от първия път, в който пиеш да изпиеш промишлени количества.![]()
Мале, след две седмици щял да се напива, олеле майко. Искам да ме покоси астероид...
Няма човек които горчиво да не съжалява на сутринта/през нощта след като се е напил имай го в предвид.
^ Напълно съм съгласна. Най-голямата грешка, която може да направиш е да се напиеш като свиня..
Та няма някой да ти зашлеви два шамара зад врата,че да ти дойде акъла в главата.Като не знаеш как се пие,не пий.Ей богу,тъпи хлапета,ей.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Цялото шише на еееееееееееееекс иначе ще си страхлива кучка като сяяя, която планира как да се напиеее, защото такива неща не се планирааааааааааааат, секс-а по може, ама напиването не се планирааааааааааааааааааа ааааааааааа