- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Закъсняващ Цикъл след 1ви секс. А дали е бременна ?!
Здравейте,
Такаа аз и приятелката ми решихме, че е време 2мата да се сближим повече и ето правихме секс )с презеватив ест), след няколко дена пак и пак... но ето че зеха да идват притеснения. Тя си ме беше предупредила че ще й закъснее сиг с 4-5 дена, но зех да се чуда дали не е бременна, защото трябваше да й дойде на 28.08 а сега сме 07.09... Та се чуда кви са шансовете да е бременна ? И 3те пъти когато го правихме свърших в нея. След 1-вия път щателно огледах презерватива и вс си беше в него здрав беше. Другите пъти също не забелязах да има проблем, течността си беше вътре нямаше наван, поне така мисля, но ето че има и място за съмнение... Сега нз кво да правя, моля дайте съвет...
Свършил си в нея, но презервативът бил здрав и не се е скъсал?! Как по-точно тогава си свършил в нея?
Хм ок неясно съм се изразил свърших в презерватива докато още бях в нея.. Тук се притеснявам дали не е станало нещо по памет презерватива беше здарв ...
Последно редактирано от Nikibiki : 08-07-2012 на 12:11
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не е бременна, щом не е имало проблеми с презерватива. При много момичета, след първия път се случва това - да подрани или закъснее цикъла. При мен бе подранил.
Ами аз знам ,че когато на момичето му е за първи път е възможно да има такива аномалии,дори и при редовен цикъл.
E 07.09 не сме,спокойно от жегите е сиг,мен ми закъснява вече 20 дена,но направих всичко,което е нужно за да се успокоя,че ми няма нищо
) Изчакайте ако не дойде до средата на месеца,да отива на лекар :]
в 10 коментара се повтори едно и също, колко сте мили, а е достатъчно само 1 да го каже
тепърва напълно ще се регулира менструацията и (след 1вия път) ..нормално е, не се притеснявай =)
Писна ми от такива теми, ние от къде да знаем бе? Има си тестове, купуваш и разбирате.. Пуууу
много си бременна, щото правиш погрешни сексове. НЕ, не си, прочети малко повече, образовайсе, след това прави секс![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."