- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Проблем с Google Chrome
Здравейте. Имам проблем и той е, че клипове от vbox или youtube ми засичат супер много и не мога да ги гледам, когато са на голям екран. Когато е малък няма проблем, но като е голям засича супер много. Също така, ако играя някои игри в нета от рода на тетрис, билярд също лагва доста.
Това е от както ми се появи това http://prikachi.com/images/925/5110925m.jpg
Появява се при абсолютно всички сайтове, а не само при гол.бг.
Не от къде се появи, нито пък как.А и не знам как да го махна. Някакви идеи ?
ТАКЪВ ПРОБЛЕМ С МОЗИЛАТА НЯМАМ, нещо от хрома трябва да е.
И аз имам същия проблем ... опитах с Операта - пак същото.
Всеки път когато си отворя устата чувам някой идиот да говори.
И аз имам същия проблем...
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Пробва ли да преинсталираш Хрома?
Аз пък такива проблеми си нямам. Даже си гледам 1080p клипове без проблем с Хром. Даже и държа сървър на компа си нямам проблеми.
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Zdravei priqtel moga da ti pomogna. I na men mi se slu4i tozi problem i se 4udeh dosta vreme kak da go opravq i nakraq go opravih. Zna4i pishesh v adresnata lenta chromelugins toest da vlezensh v pristavkite na gooogle chrom i ot tam deaktivirash Flash posle ot tvoq komputar sashto mahash Adobe Flash Player i vlizash v nqkoi klip trqbva da ne moje da ti go otvori nali shte ti izpishe 4e iska pristavka shtrakash tam na linka koito shte ti dade ot klipa i instalirash pristavkata zatvarqsh Google Chrom i posle pak go otvarqsh i si gotov
pri men se polu4i ako imash vaprosi pishi. Chao ot men i dano da sam bil polezen
![]()
Ако си с лаптоп виж дали случайно по дефолт не е зададена вградената видео карта(ако си с i3-i7 процесори).
Другото ми предложение е fuck chrome ..използвай Мозила
Пак проблемОтначало добре, ама после пак ми искаше флаш на клиповете, а вече имам инсталиран, като активирах приставката в google
lugins се получава пак същото засичане.