Какво, по дяволите, е просто шибан ми казват, кучко? Ще бъде, знаете ли, че е завършил на върха на моя клас в печатите на ВМС, и аз съм участвал в много прикрити атаки срещу "Ал Кайда", и аз имам над 300 потвърдени убива. Аз съм обучен в горила война и аз съм началото на снайперист в САЩ сили. Вие сте нищо за мен, но просто още една цел. Ще избършете, по дяволите, с точност играчи, които никога не са виждали преди на Земята, маркирайте си шибаните думи. Смятате ли, че можеш да се измъкнеш с каза онлайн глупости за мен? Помислете отново, копеле. Както ние говорим, мога да се свържете с моята тайна мрежа от шпиони през САЩ и IP следа точно сега, така че да можете по-добре да се подготви за бурята, личинка. Бурята, която изтрива патетичната малко нещо, наречено живот. Ти си мъртъв, момче. Мога да бъда навсякъде, по всяко време, и мога да ви убие повече от седем сто начина и това е само с голи ръце. Не само съм широко обучени в невъоръжена борба, но аз имам достъп до целия арсенал на морската пехота на САЩ и ще го използвам напълно може да си избърше нещастен задник от лицето на континента, малко лайна. Ако само вие да знаете какво е на път да излети на зло възмездие по-малко "умен" коментар може да се наложи да държи шибания език. Но той не можеше сега да плати цената, проклет идиот. Ще лайна върху вас гняв и удавят в него. Ти си мъртъв, дечко.