Какво, по дяволите, е просто шибан ми казват, кучко? Ще бъде, знаете ли, че е завършил на върха на моя клас в печатите на ВМС, и аз съм участвал в много прикрити атаки срещу "Ал Кайда", и аз имам над 300 потвърдени убива. Аз съм обучен в горила война и аз съм началото на снайперист в САЩ сили. Вие сте нищо за мен, но просто още една цел. Ще избършете, по дяволите, с точност играчи, които никога не са виждали преди на Земята, маркирайте си шибаните думи. Смятате ли, че можеш да се измъкнеш с каза онлайн глупости за мен? Помислете отново, копеле. Както ние говорим, мога да се свържете с моята тайна мрежа от шпиони през САЩ и IP следа точно сега, така че да можете по-добре да се подготви за бурята, личинка. Бурята, която изтрива патетичната малко нещо, наречено живот. Ти си мъртъв, момче. Мога да бъда навсякъде, по всяко време, и мога да ви убие повече от седем сто начина и това е само с голи ръце. Не само съм широко обучени в невъоръжена борба, но аз имам достъп до целия арсенал на морската пехота на САЩ и ще го използвам напълно може да си избърше нещастен задник от лицето на континента, малко лайна. Ако само вие да знаете какво е на път да излети на зло възмездие по-малко "умен" коментар може да се наложи да държи шибания език. Но той не можеше сега да плати цената, проклет идиот. Ще лайна върху вас гняв и удавят в него. Ти си мъртъв, дечко.
Съм била омъжена за този задник, за повече от 20 години. Първите 2 години бяха добре, но след като децата, той се превръща в самостоятелно в центъра на задник. Той винаги е искал да бъде пръв, винаги трябваше да бъде център на вниманието. Егото му е огромно, и неговите способности са много далече от това, което той се хвали, че са. Винаги съм останал във форма, винаги знаехме, че е важно за него да има привлекателна жена "трофей" или "фабрика", както той обича да го наричат (споменах ли, той е шибан прасе шовинист?), От друга страна, яде като скоро ще има недостиг на храна в света, както и за повечето от последните 15 години е останал мазнини мърляч. Никога не съм издаване на теглото му, само за начина, по който ме третира, вербална злоупотреба, се превърна в дневна нещо сега. Когато той взема под внимание от теглото си (когато става болезнено очевидно, като се налага да се движи нагоре панталони размер), той ще каже, в един враждебен начин, "Не ме интересува дали ще съм мазнини" ..., както ако той е луд ме за преяждане и, морфинг в вана-O-слуз. Мисля, че най-трудната част е осъзнават, че не трябва наистина да ме обичаш, ако той някога съм правил. Всъщност, че той може да има любовна връзка, някои от признаците са били там, ядосан и лоши с мен през повечето време, освен ако той иска секс. Сприхав с мен и децата, като се дистанцира от нас и е необходимо да преследва своите хобита, които изглежда да е единственото нещо, той е страстен за. Но много неща водят ме да мисля, че има любовна връзка, той облича като мърляч, не се грижи за себе си, дори не да отрежете брадата си. Той ще отиде до магазина и дори не забеляза, че той е облечен с оцветяват на тениска или силикон пръснал шорти .... Аз съм бил прекалено пациент с него, но през последните 6 месеца съм извика толкова много пъти, зад заключена вратата на банята и трябваше да се опитват да скрият моите подпухнали очи (смешно ми тийнейджъри винаги знаех, щях да плача, макар че аз го отричат, но той никога не се забелязва). Мразя го, наистина, аз не искал нищо за него повече, той е един гаден, подъл човек, без характер. Неотдавна той открил, че той беше баща на детето, така и не разбира за правото, преди да започнем Запознанства (19) ... въпреки че той прилича повече на това дете (сега възрастен), отколкото той на нашите собствени деца, той категорично отказва да Вярваме, че отрича напълно, защото той не иска отговорност, по мое мнение. Знаейки, че той е завинтване около близо до момента, се срещнахме (може би дори и след?) И знаейки, че той е мошеник татко твърде също така ми е довело до тази омраза към него. Аз съм отвратен от него всеки път той се опитва да ме докосне. Това е физическа, на разбиващо чувство и съм почти използва всичките си извинения да не прави секс с него. Последният път, когато правихме секс, той всъщност чакаше моето спящо MED (Ambien) да влезе в сила и аз научих какво изнасилване в брака е по трудния начин, не е предназначен игра на думи. На следващата сутрин, какво се е случило е мъгливо, и аз се почувствах напълно използвани. Това не е човек, който ме обича. Това е трудно нещо да се изправи след 24 години. Благодаря за отдаване под наем ми тирада, аз не може да говори с никого за това лайно, както аз никога не би натоварването на децата ми, и аз открих, че един член от семейството се чувствах комфортно да говорят, blabbed за въпроса ми към друг член на семейството, това е просто клюки за тях. Прави не доверие на никого.