LOL! Светият дяволите пич. Оставете да къкри на ада. Това е Dragon Ball! Помислете за това, преди да отворите устата си и да направи себе си изглежда като най-тъжните лайно съм виждал през целия ден. Аз не знам нищо за вас, освен, че сте безполезни и нямам живот IE. Време е да се проверят тези неща и грижи. Надявам се, че сме горди от себе си. Аз наистина. Искрено се надявам, за част от секундата, се чувстваш по-добре за себе си, защото сте изтеглили и започна да тършува през всички епизоди на Dragonball Z в шибаната ЯПОНСКИ просто да се отбележи, че той каза, че това е хиляда пункта по-малко. Както и че щеше да взриви шибания приемственост на водата и да взриви Шибани нашите умове по някакъв начин. Dragonball Z е известно, за това е рязко и детектив като приемственост. Broly. Дори шибания създател казва, майната му и лявата .... но ... не, седна и ги открили и сега изглеждаш толкова брилянтен пред нас. Man .... е червен цвят на лицето ми. Аз съм толкова се срамуват от себе си за това, че не е голям шибан губещ, които трябва да прекарвам времето си nitpicking шибан карикатура деца (дори и в Япония тя е за деца на вас weeaboo лайна) като теб. Добра работа.