.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Супер фен Аватара на starburst
    Цитирай Първоначално написано от Anichkaxxwee Виж мнението
    И аз така мисля
    Ами поздравления са в реда за расистките терористи в Уисконсин (шибан Уисконсин?) Кой е застрелял лайната на куп индианците в един храм на сикхите днес.

Просто показва какво, по дяволите се случва, когато расизмът е позволено да отиде нерегистриран.

Аз разбирам, как някои хора, които са били в тази страна най-малко едно или две поколения, се ядосан, когато хората идват тук, от друга страна и не трябва да "страдат като сме направили", за да направи добро. Особено ако в момента са безработни в резултат на аутсорсинга. И аз знам, как много хора се объркват върху разликата между фанатичен мюсюлмански терорист и мирно пенджабски индийски. Искам да кажа в края на краищата, както износване бради и парцали на главата, така че те трябва да бъдат едни и същи. Нали?

Цитирай Първоначално написано от starburst Виж мнението
    Ами поздравления са в реда за расистките терористи в Уисконсин (шибан Уисконсин?) Кой е застрелял лайната на куп индианците в един храм на сикхите днес.

Просто показва какво, по дяволите се случва, когато расизмът е позволено да отиде нерегистриран.

Аз разбирам, как някои хора, които са били в тази страна най-малко едно или две поколения, се ядосан, когато хората идват тук, от друга страна и не трябва да "страдат като сме направили", за да направи добро. Особено ако в момента са безработни в резултат на аутсорсинга. И аз знам, как много хора се объркват върху разликата между фанатичен мюсюлмански терорист и мирно пенджабски индийски. Искам да кажа в края на краищата, както износване бради и парцали на главата, така че те трябва да бъдат едни и същи. Нали?
    Да не го шибан да ви разболеят, когато се регистрирате на Facebook само за да видя кучка на всички за желанието на някои обувки или какво да се носят или като Глупави шибан СНИМКИ ОТ ТЯХНАТА вечеря??? WTF?? защо по дяволите се публикуване на снимка на обяда си ... О, толкова готин, вие направихте някои пиле - какво, по дяволите, са хора, би трябвало да се каже? Добра работа? WOW Ти си чудесен Кук?

Това, което прави ме дори болни, е, че някой идиот мнения нещо тъпо по този начин и тя има 35 харесва и 50 коментари ..

В същото време вие ​​публикувате видео или статия за нещо важно и да имаш като 2-ма човека, който има нещо да каже по въпроса.

Един човек отидох на училище с написали нещо подобно преди няколко месеца: "Аз просто имам нова работа в бижутериен магазин, хайде надолу мога да получа добра сделка за финансиране на Rolex". Аз го коментира, а да му кажа, че сериозно човек сте всъщност разказва на свои приятели, че те трябва да идват да финансират по-WATCH??? Извършване на плащания по часовник, като това е колата?? и той казва, ohhhh да е добра инвестиция, то се гради доверие, ви кара да изглеждате професионално, и ви помага с получаване момичета. Аз съм като сериозно WTF???? Съжаляваме Im в голяма глупост настроение точно сега .. шибан необмислен свят стигне до мен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си