- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- На тошо прякори...
алелелелелелелелй алелелелелелелей
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
пешо големия трапец
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Аз наистина се чувствам зле за вас
Анонимни бушува преди 3 седмици - Аз наистина. Вие имате какво да прави, отколкото се аргументи с гневните хора на един интернет сайт за войнственият хора, които отказва да се примири с реалния свят. Вие не упражнява ужасно да се лекува тялото ви и единственият начин можете да запазите достойнството си или да се забавляват, като си губите времето тук cussing, воюваща, и пълен глупак от себе си от себе си. Единственото нещо, което нека да си достойнство, след като идват тук и тормозя хората, е фактът, че ви остават анонимни. Това наистина е тъжно. И аз не съм просто казвам всичко това, защото това звучи като добро завръщане, или защото аз съм отегчен, или защото не разполагат с нищо по-добро да направя. Аз действително се чувствам по този начин. Това е просто, че това е имал мен да мислят ... само за какъв вид живот трябва да имате. Как отегчен или тъжен или самотен или ядосан, трябва да сте. Колко часа губи тук вината не е в състояние да намалят навик си в интернет и да правите нищо друго по цял ден, когато сте могли да бъдат там с приятели или семейството, които имат добро време. Искам да кажа, че наистина е тъжно. Не е срам, просто тъжно. Почти ... депресиращо. Ако си се засегнал от това, аз не искам да обидя. Аз само се изразява мислите си.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga