- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам дали да му призная чувствата си
Доста близки приятели сме, а аз го харесвам. Чудя се дали да му призная чувствата си, защото ако той не отвърне на тях отношенията ни ще се развалят. Според вас какво да направя?
Излезте
Намекни му нещо за това
И тогава ще видиш дали ще отвърне на чувствата ти
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Трябва да му подскажеш с нещо,че го намираш за нещо повече от приятел.Най-голямата грешка е да оставиш нещата така.Намекни му или поговори с него за това,не си изливай чувствата наведнъж,защото ако не го е мислил ще го изплашиш.Просто трябва да поговорите,започни с намеци и т.н.![]()
>>DjBelev<<
Както казаха останалите, първо започни с намеци. Виж дали ще отвръща и тогава прецени какво да правиш.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Всичко казано над мен.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
ми аз пробвам с намеци, ама той не е от най-харесваните момчета т.е. никога не е имал приятелка и приема всичко на базик
^ Дам, прегръдки също.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
do it
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick