.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Unhappy Не знам дали да му призная чувствата си

Доста близки приятели сме, а аз го харесвам. Чудя се дали да му призная чувствата си, защото ако той не отвърне на тях отношенията ни ще се развалят. Според вас какво да направя?

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Излезте
    Намекни му нещо за това
    И тогава ще видиш дали ще отвърне на чувствата ти
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Трябва да му подскажеш с нещо,че го намираш за нещо повече от приятел.Най-голямата грешка е да оставиш нещата така.Намекни му или поговори с него за това,не си изливай чувствата наведнъж,защото ако не го е мислил ще го изплашиш.Просто трябва да поговорите,започни с намеци и т.н.
    >>DjBelev<<

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Както казаха останалите, първо започни с намеци. Виж дали ще отвръща и тогава прецени какво да правиш.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Всичко казано над мен.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

ми аз пробвам с намеци, ама той не е от най-харесваните момчета т.е. никога не е имал приятелка и приема всичко на базик

Цитирай Първоначално написано от apple_pie Виж мнението
    ми аз пробвам с намеци, ама той не е от най-харесваните момчета т.е. никога не е имал приятелка и приема всичко на базик
    Явно с подмятания няма да стане и затова му докажи,че си сериозна.Не го притискай,но го накарай да почувства,че е по-специален за теб отколкото си мисли.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от apple_pie Виж мнението
    Емиии щом не е от най-харесваните...кажи му "левел Ъп" и го целуни,ще схване

Започни с по-сериозни намеци и въпроси,накарай го да мисли за теб за нещо повече от приятелка,да види в теб момиче,ако ме разбираш
    >>DjBelev<<

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    ^ Дам, прегръдки също.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    do it
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си