Здравейте... може ли малко подкрепа... ситуацията е такава, че ходих с едно момче кратко време, 2 месеца, но явно съм се влюбила... вкарах се в един филм и аз скъсах с него... след като скъсахме се видяхме и чухме няколко пъти през следващите две седмици и уж излязохме да се разберем дали ще се събираме, но не повдигнах темата от инат и той също не я повдигна и явно е решил, че всичко е до там и замина по морето. Скъсахме началото/средата на юни, но още не мога да го преживея напълно. Сега съм доста по-добре от преди, преди не спирах да му гледам профила, кога е влизал, какво е правил, писах си с приятелите му да разбера как е, какво прави.... знам, че е много тъпо това, но не знаех какво да правя... сега съм доста по-добре, но мисълта, че може би си е намерил някоя по морето и въобще не се сеща за мен направо ме разкъсва. Също мисълта, че не направи нищо, за да се съберем, изникват въпроси дали не се радва, че съм скъсала с него, че да се отърве от мен и всякакви филми... иначе не сме се карали за нищо докато бяхме заедно... Знам, че живота продължава, но....