Цитирай Първоначално написано от Gwendoline Виж мнението
знаех си просто , че мен ще ме изкритикувате да, аз го скъсах, но не искам сега да обяснявам надълго и нашироко защо съм постъпила така с най-малките подробности, защото най-малкото това е моята гледна точка, но монетата има две страни. може би не мога да преживея не него, а че по такъв начин се развиха нещата и нещо ме мъчи вътрешно и всякакви въпроси. lame e, най-малкото че оттогава минаха 2 месеца, а ние толкова сме били заедно, но... как да ги обясня как се чувствам, сигурно някой ме разбира... но така си мисля, че ако имаше нещо към мен, ако не да ми се обади поне смс или по фб нещо.. знам ли...
Изпитваш чувство за вина, че си сгафила. Тросни се на майка си и ще ти забие два шамара, вместо а ти се обади по телефона "Ало, мило! Как си?!". Ти били се обадила на някого, когото си скъсала и дори не си му намекнала, че искаш а се събирате? Мъжете не могат да четат мисли.
Винаги има две страни на монетата, но една връзка не се къса, защото ти така си сметнала за добре. Първо се говори с другата страна и се изясняват проблемите.