ами не живея в свят, в който смятам, че всичко е идеално. имам приятелки и моя покрай техните гаджета е цвете за мирисане - напиват се всеки ден(моя не пиеше), гонят приятелките си "махай се ма чуваш ли кво ти казвам", тръгват през прозореца да скачат, посягат им и т.н., обиждат ги - моя никога не си е позволявал да ми каже нещо накриво, по-скоро не ми вдига телефона си, защото (както той каза) предпочита да не ми вдигне, отколкото да съжалява, ако каже нещо такова после.
пари той никога не ми е искал, аз предложих да му ги дам, защото му трябваха, той ми ги върна веднъж, но после излезе нещо друго и ме помоли да му ги дам, ако не е проблем и аз се съгласих - той ми върна половината и ако не бях да го скъсам сигурно и др половина щеше да ми върне, но избързах. той също ми е давал пари да си купувам неща, не съм му давала само аз и сметките по заведения винаги той ми ги плащаше.
за компа айде не е било чак такъв проблем, щото тогава не обръщаше внимание и на приятелите си , не само на мен

най-вече го скъсах заради това за рождения ден и това, че разбрах, че е звънял на това момиче- но не мисля, че ми е изневерявал, защото скоро след рд-то бяхме в много добър период и това е било последния път когато и е писал във фейсбук. не сме се карали никога, но повдигнах въпроса, че ми обръща малко внимание и че едва ли не съм му само за ебане и той оттогава правихме секс само когато аз поискам - така че не може да се каже, че ме е използвал (той каза, че не е вярно това, че съм му само за ебане, но какво може да ми каже "да така е "... :X ). но аз постоянно се цупех и стоя и му мълча и никакъв разговор не водим - признавам, ако се бях постарала малко повече по-добър край щеше да има.. така че и двамата имаме вина, един негов приятел после ми писа "защо не сме поговорили преди да се разделим, винаги има варианти" така е, но аз с това, което му казах "не виждам смисъл да сме заедно", можеше поне да каже да поговорим а-у, а той каза "след като си решила няма какво да направя". и затова ме е яд.
иначе това са лошите случки които са се случвали, няма други лоши, само тези 5, но имахме и хубави моменти все пак ))))