- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кандидат-студенти
Здравейте! Съжалявам че толкова късно се сещам за тази изключително важна част от живота ни - образованието, и искам да попитам дали още има варианти да се запиша да следвам някъде само с диплома. Разглеждах сайтовете на някой известни университети ,но не намерих необходимата информация, ще бъда благодарен ако някой отдели малко време да ме "светне" ! =]
За чужбина ли питаш?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
В България вече не може, минаха класирания и т.н
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
^^Мда, именно.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
аз само знам че за свободния във Варна може ама семестриалните такси са доста солени, иначе се интересувах евентуално ако са останали свободни места и тн.
Изчакай началото на септември месец. Софийски, УАСГ, Варненския свободен, почти във всички университети ще има свободни места, но дали ще се харесаш някоя специалност - не знам... И да, само диплома ще ти трябва, с положени ДЗИ, зависимост от избраната от теб специалност. Изчакай до края на август, началото на септември и успех.
Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?
Песимистът казал:
-По-лошо не може да бъде!
А оптимистът отговорил:
-Може, можеee!
Можеш. В България всичко може. И с пари може.
Реши къде искаш да следваш, т.е в кой град и след това провери сайтовете на всички университети, от които се интересуваш. NoOneElse, спомена някои от университетите, мога да прибавя и УНСС към тях. Но не чакай в никакъв случай септември месец, повечето започват четвърто класиране веднага след третото. Сега е момента да се размърдаш сериозно. За УНСС знам, че около 10-15 август ще обяват свободни места за четвърто класиране. Сега е единственият ти шанс.
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Малко късно си се сетил/а да кандидатстваш. Но ако разгледаш все още има университети, които правят допълнително класиране, за да запълнят броя на студентите. Успех, дано намериш някъде, ако не догодина, не се отчайвай
И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.