- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- естествено удължаване на миглите
има ли нещо специално за удължаване на миглите, което да се маже или да се пие и те да пораснат поне с 1мм. чела съм че бадемовото масло помага, но щипе на очите за това питам за специализиран продукт или поне нещо което няма да ми щипе на очетата
<< извинявам се ако темата се повтаря, но при търсенето ми излезе само тема за удължаване със снопчета, което не ми върши работа. >>
Аз съм чел, че като си ги подтригнеш и пораствали по-дълги. Но съвсем малко връхчето да резнеш, а не да останеш без мигли един вид![]()
Първоначално написано от KumchoValcho
И аз така съм чел,все едно да им вземеш връхчетата![]()
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
бадемовото масло не щите.. аз го нанасям с клечка за уши преди лягане и всичко е ок.. после само ги измивам и определено има ефект![]()
Просто аз
Леле това с бадемовото масло наистина ли има ефект![]()
тва с рязането е булшитбадемово масло... една фрка даже и рациново си беше взела хаха ама подхранва
![]()
(#) ...thats a cookie...
това с подрязването на миглите е пълна измислица.Моя приятелка пробва файда никаква![]()
Az,k0qt0 lesn0 lujex i da buda l0sha m0jex,a sega ne si prilicham,d0 BEZUMIE 0bicham !!!
моите са късички и искам да пробвал да ги резна леко но ми е жал ..![]()
някоя по-дълга ваканция като не сме на дск-ло .. ако се реша
някой рязал ли си ги е .. да сподели мнение
![]()
тфа съм го правила,имаше ефектПървоначално написано от KumchoValcho
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
аз пък знам ,че ако ги отрежеш повече няма да порастнат
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Аз пък знам, че мигли се режат само на бебетатаИмах една съседка, която си ги беше подрязала съвсем малко, но така и не порастнаха...
как няма да пораснат миглите се сменятили на мен само ми падат докато не остана без мигли .. растат си ама не и по-дълги защото това не е коса!
(#) ...thats a cookie...
Може да ползваш и с рициново масло,знам,че подхранва миглите и ги кара да растат,а също и ги сгъстява...![]()
Първоначално написано от SkyEatsAirplane
[size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.
Аз обожавам миглите си ^^ Някви дълги ии черни <3 Пък като сложа малко спирала стават чудесни. .![]()
Ох как го хвалите това бадемово маслои аз ще пробвам..със четка от стара спирала обаче.Значи нанасям и колко време стоя с него, спи ли се така..после трябва ли да си мия очите (ако да..щипе ли докато си миеш очите)
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
мойте са дълги попринцип,но съм ги мазала с Бадемово масло и имаше ефект![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Здравейте, вижте какво намерих: http://bgstylezone.blogspot.com/2012...post_3577.html Много е яко, тенденции при удължаването на миглите.