.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Първият път

Имам няколко въпроса към вече направилите го от тук хора. Попринцип не ме е срам да се съветвам с майка ми, но тя няма да ме разбере до такава степен и ще започне да ме съветва и за куп други неща, закоито не му е дошло времето. На 14 съм, но спокойно не мисля да започна да го правя от сега. Аз всъщност и първа целувка съм нямала още. Както и да е! Въпросите ми са относно болките и действията. Просто искам да разбера нещата много преди да започна да действам. Първо-Боли ли много и защо? Второ-Има ли начин да не боли? Трето-Обезкосмяването на половите органи, как трябва да се направи и с какво? Майка ми ми е казвала, че гениколожката ѝ ѝ казвала, че космите предпазват влагалището от бактерии, които се пренасят от члена на мъжа. Знам, че при бръсненето там, космите започват да се разнасят така да се каже. Боже колко ме е срам!!!

И още нещо-срамът от това да си гол пред чуждия пол вечен ли е??? Смисъл нали знаете в това време, в което съм аз е много притеснително поне за мен, някой да ме види гола...

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Порасни още малко и няма да те е срам. Все още си малка.

Е дано!!! И да знам както казах все още изобщо не мисля да си лягам с някой!!!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Първо-Боли ли много и защо?Боли,защото ти се разкъсва ципата, не е задължително да боли, до човек си е, също,ако е нежен и си достатъчно навлажнена няма да има проблем,хубаво е да има и лубрикант. Второ-Има ли начин да не боли?[b] пак казвам до човек е,но ако имате лубрикант и той е нежен може и да не боли или да се намали дискофортът.[b]Трето-Обезкосмяването на половите органи, как трябва да се направи и с какво? Най-хубаво ,ако още не си се обезкосмявала да идеш на кола маска- косъма няма да е дебел , ще боли първите 2-3 пъти,после се свиква.Майка ми ми е казвала, че гениколожката ѝ ѝ казвала, че космите предпазват влагалището от бактерии, които се пренасят от члена на мъжа. Знам, че при бръсненето там, космите започват да се разнасят така да се каже. Определено е по-добре да няма растителност там долу Боже колко ме е срам!!!
    maDamn

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Нормално е да боли и да има кръв, все пак той ти откъсва девствената ципа. Но не е задължително да има и крив, и болка. Може да го има само едното, двете или нито едното. Но в повечето случаи ги има и двете. При мен: болеше ме не баш доста, но то е от това, че имам нисък праг на болка. Той беше изключително търпелив и внимателен, и накрая се получи. След като го направихме, измих се и по гащичките забелязах, че имаше малко кръв. Следващите няколко пъти , най - вероятно, пак ще те боли, тъй като си в процес на разширяване. След това ще започнеш да усещаш удоволствие.

И когато започнете да го правите: винаги с презерватив.

PS: Възможно е космите да предпазват от бактерии, но определено е по - добре да няма нищо долу. От хигиенична гледна точка прави по - добро впечатление. А и смятам, че наистина е по - добре така. Но не съм специалист.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от nichilori Виж мнението
    Просто искам да разбера нещата много преди да започна да действам. Първо-Боли ли много и защо? Второ-Има ли начин да не боли? Трето-Обезкосмяването на половите органи, как трябва да се направи и с какво? Майка ми ми е казвала, че гениколожката ѝ ѝ казвала, че космите предпазват влагалището от бактерии, които се пренасят от члена на мъжа. Знам, че при бръсненето там, космите започват да се разнасят така да се каже. Боже колко ме е срам!!!
    Болката е различна при всяко момиче. За да те боли по-малко е добре да си достатъчно възбудена, отпусната и овлажнена преди да започнете. Наблегнете на оралните ласки, пръстчета и езичета преди да стигнете същинската част. Хубаво е и да си вземете и лубрикант, но не е задължително. Боли, защото девствената ципа се разкъсва, а не "откъсва" както се изрази предишната потребителка. Девствените ципи са различни, затова и някои момичета ги боли повече/по-малко от други. Възможно е и да прокървиш леко. Дискомфорт и болка можеш да усещаш и в следващите няколко сексуални актове. Чак след няколко такива, ще започнеш да изпитваш някакво удоволствие.

Обезкосмяването е хубаво да бъде с кола маска, тъй като тя прави космаците по-малко и по-тънки. Може и с епилатор, ако си мазохистка. Ще те боли много първите няколко пъти, но след това ще свикнеш. Със самобръсначка също можеш, но космите се удвояват, стават по-черни и по-дебели, абе грозна гледка. Пък и ще трябва да се бръснеш всеки ден.

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    От хигиенична гледна точка прави по - добро впечатление.
    Това са глупости. От ЕСТЕТИЧЕСКА гледна точка прави по-добро впечатление там да си голичка. От хигиенна гледна точка е точно обратното. И все пак - разни мъже, разни идеали. Има момчета които не харесват голи катерички, други пък обожават. Допитай се до твоето момченце, пък и бъди така както на теб ти е комфортно.

Колкото до срамът - с времето, годинките и опитът той напълно ще изчезне. И като те хване твойто момченце за ръчичките, целунете страстно и допре своето възбудено тяло до твоето, въобще няма да мислиш за срам. ПОвярвай ми.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    От ЕСТЕТИЧЕСКА гледна точка прави по-добро впечатление там да си голичка. От хигиенна гледна точка е точно обратното.
    Абсолютно вярно, браво за забележката.

Няма да те е винаги срам, повярвай ми. И аз така си мислех, ама... не

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Боли съвсем малко, това зависи от момчето. Ако е нежен и знае какво прави, няма да е болка за умиране, а лек дискомфорт за кратко. Както казаха по-горе по-лицеприятно е ако няма косми. Най-ефикасният начин е коламаската. Срамът от голотата минава, срам ще има първия път, после ще свикнеш. Пък и няма само ти да си гола. Кръвта не е задължителна, най-често е 3,4 капки. Спокойно, дишай и избери правилния човек, преди да стане и ще видиш, че не е толкова страшно
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Е, ако я кефи може да остава по прашки, по чорапки, по токчета и т.н. Това е супер яко. ;p ^^

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Първо-Боли ли много и защо?-чак много-не, но си е индивидуално, теб може и да не те боли изобщо; защото има ципа, която се разкъсва и оттам се получава евентуалната болка и кървене (леко)
    Второ-Има ли начин да не боли? -ако си по-чувствителна ще те боли при всяко положение, но може и изобщо да не усетиш болка
    Трето-Обезкосмяването на половите органи, как трябва да се направи и с какво? -най-добре с кола маска, друг вариант е сама ,внимателно със самобръсначка
    Майка ми ми е казвала, че гениколожката ѝ ѝ казвала, че космите предпазват влагалището от бактерии, които се пренасят от члена на мъжа. Знам, че при бръсненето там, космите започват да се разнасят така да се каже-майка ти те лъже, за да не се обезкосмяваш, но определено е по-'красиво' и удобно да си обезкосмена там долу

И още нещо-срамът от това да си гол пред чуждия пол вечен ли е??? -не, като пораснеш повече няма да те е срам
    а пък ако все още ти е неудобно отначало може да не се събличаш съвсем (въпреки че силно се съмнявам)
    .
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си