.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 99
    Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от alex_alexiewa Виж мнението
    Аз ли избивам комплекси Фотомодел съм, и не се комплексирам от нищо харесвам се такава каквато съм Много ми е смешно когато някой който не ме познава даже започва да говори срещу мен
    Хаха, баси драката нямах предвид теб, а авторът/авторката на темата
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

може и така да е

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    Спокойно, нито се обиждам, нито нищо. И кой е казал, че всички хора нямат тази възможност? Не мисля, че този, които може да си купи яке за 500 лв ТРЯБВА да си купи яке за 500 лв. Това не опира до финановите възможности, а до мисленето на човек.
    Общо взето. Преди години ми беше хрумнало да пробвам все пак да се оръся 1 път качествено, за да видя разликата. Ем, дънките ми за 65лв се разтегнаха и спряха да ми вършат работа след 2 месеца. Имам дънки за 22 лв от китайски магазин, който се скъсаха някъде след 3тата година носене. До магазин и до късмет е. Знам си местенцата.

ПП. Майка ми има едни китайски ботуши, които купи преди 5 години и все още ги носи в най-студените дни, защото са и единствените, които не пускат вода и не се хлъзгат прекалено много. Нито краката и миришат (лол?), нито са се разпаднали. В годината, в която ги купи, аз смених 3 чифта средно скъпи от обикновен магазин. Имам чувството, че просто не знаете къде да гледате. Сега над нас са отворили един голям магазин за китайски стоки. Почти цял етаж е. Цените са съвсем прилични, а много от нещата са същите, които срещате по големите магазини за 3 пъти повече пари. В това съм се убедила отдавна. В такъв магазин си взех веднъж рокля за 13лв. Абсолютно същата 1 към 1 я видях малко по-късно в търговския център за 45лв. Иии? Какъв е смисълът да купувам дрехи с 30 лева над реалната им стойност? В това има смисъл само, ако наистина имаш много пари и можеш да си позволиш да пазаруваш в най-скъпите магазини, където дрехите наистина са маркови.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Маймуната и с коприна да е , пак си остава маймуна . На такива хора не трябва да се обръща внимание..

Голям фен Аватара на shaunaa
    Незнам аз каквото съм си купувала от намаления в мола след 2-рото пране стават на дупки а от евтините обувки мама ми е казала че ще зашочнат да ми миришат краката ии за това за обувки специално гледам да са над 100 леваа
    Ем, аз имам кецове от естествена кожа за 40 лв и ботуши за 60 лв пак от естествена кожа ! И може би просто си попадала на смотани магазини, че щом на второто пране ти се късат. ТЕ дрехите не ги намалят, защото са някакви дефектни и се късат по лесно, защото са по-стар модел. Имаш доста грешна представа
    Вярвай в мечтите си !

Не аз нямам нищо против хората които няма тази възможност но просто ми е странно как за толкова пари може да се облечете не искам никой да обидя.

Странно ти е ???? ДА, за 20 лв не можеш да се облечеш целия, но поне за 70- 100 лв би успял. Мисля, че просто си разглезена и си мислиш, че всичко, което не е скъпо се къса и е грозно, еми не не е така !
    Вярвай в мечтите си !

Мега фен Аватара на Dagichka
    това за мен не е разделение бедни-богати, а фукльовци-позьори, които чрез марковите си дрехи и натякването им на околните, се опитват да избиват комплекси или да насаждат такива на другите, които не се обличат като тях.
    и аз си купувам повечето дрехи сама, с мижавите пари от стипендията ми за успех, дали пък си взимам блузки за 50 лева и обувки за 100? абсурд ;Д пък и е излишно, успешно кретам с блузи за по 10-15лв, обувки за 20-25лв (колкото и да харесвам марковите кецки, нямам нито едни, но за сметка на това за тия 150-200лв вместо само един чифт, имам около 10 чифта различни гуменки/кецки и съм си окей)
    за униформите съм напълно съгласна с мнението на Лъчо, време е да се спре този абсурд в българските 'училища', които се превърнаха в сцена за дефиле на леопардови кифлета и адидас турбо гъзарчета.
    Последно редактирано от Dagichka : 08-10-2012 на 15:56

Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    това за мен не е разделение бедни-богати, а фукльовци-позьори, които чрез марковите си дрехи и натякването им на околните, се опитват да избиват комплекси или да насаждат такива на другите, които не се обличат като тях.
    и аз си купувам повечето дрехи сама, с мижавите пари от стипендията ми за успех, дали пък си взимам блузки за 50 лева и обувки за 100? абсурд ;Д пък и е излишно, успешно кретам с блузи за по 10-15лв, обувки за 20-25лв (колкото и да харесвам марковите кецки, нямам нито едни, но за сметка на това за тия 150-200лв вместо само един чифт, имам около 10 чифта различни гуменки/кецки и съм си окей)
    за униформите съм напълно съгласна с мнението на Лъчо, време е да се спре този абсурд в българските 'училища', които се превърнаха в сцена за дефиле на леопардови кифлета и адидас турбо гъзарчета.
    Била съм в училище с униформи и всички пак си се фръцкаха. Сега ще бъда ново, в което пак има униформи, но на скоро бях питала една учителка, която работи в това у-ще и тя ми каза, че всички много се контели, все едно са на модно ревю и всяко междучасие били по тоалетните да си оправят прическите и лицата ;хх Така, че дори и да има униформи пак ще намерят начин да си облекат модерните дрешки и да се изфукат пред всички с тях !
    Вярвай в мечтите си !

KENVELO & CROP TOWN

Мега фен Аватара на draid
    Крайно време е да разберете, че парите далеч не са всичко.

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Крайно време е да разберете, че парите далеч не са всичко.
    В Утопия ли живееш? Как ще стане това?
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    Ох, писна ми да слушам за тия дрехи. Не разбрахте ли, че можеш да се облечеш от горе до долу и с 20 лева, стига да си съобразителен и да имаш вкус? И аз не съм богата, далеч съм от това положение. Имаме финансови затруднения, но като ме видиш на улицата няма да можеш да познаеш, че нося тениска за пет лева, ПРИМЕРНО. 'Айде, моля ви се! Дали ще е дреха от мола или от прилично магазинче с хубави дрехи от задната улица НЯМА значение. Всичко е до вкус и въображение!
    споделям ти мнението. всичките ми приятели на пръв поглед са ме помислили за супер богатата и след като се опознаваме повече и повече разбират, че изобщо не е така. всичко е до вкус {{:

Супер фен Аватара на nymphadora
    Никога,никога,никога не съм давала много пари за дрехи,просто защото го смятам за абсолютно ненужно.Честно казано съм на принципа "по-добре няколко блузи от обикновен магазин/втора употреба,отколкото една от мола".Не че и от мола нямам попадения,но просто не пазарувам често от там.Обичам да комбинирам дрехите си по всякакви начини,а молчетата не ми вършат работа.Затова просто обожавам вторите употреби. <3 Приятелите ми винаги са се чудили как намирам такива дрехи оттам и даже зарибих много от тях и вече се ровят с мен.Без да се изхвърлям мога да кажа,че ВСИЧКО в гардероба ми е марково,а пари за дрехи на нашите отдавна съм спряла да искам-купувам си ги със спестявания и стипендията.И никой не може да ми каже,че се обличам "евтино",защото никога не е проличавало .И от форома съм забелязала,че няколко от стилните момичета пазаруват от вторите употреби,но единственото,което се вижда като ги погледнеш е стил .Има и другата крайност-много мои познати кифлета си харчат бащините парички за безвкусни и кичозни дрешки,които действително изглеждат долнопробни,въпреки цената си.

Като заключение мога да кажа,че относно дрехите не се налага да имаш много пари-имаш ли развито въображение и чувство за стил,никой не би те нарекъл "беден",или "евтин".

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от BrainlessROCKBABY Виж мнението
    В Утопия ли живееш? Как ще стане това?
    Живея в настоящето, израстнал съм в семейство над средното ниво от към доходи и мога да Ви кажа, че парите не са всичко. Спрете да ламтите и да гледате кой за колко лева е облечен. Някой неща в тоя живот нямат цена... Започнете да обръщате внимание на това което имате, а не на това което нямате. Парите са важна част от живота, но далеч не са всичко.

Еми аз не мисля че за 20 лева може да се облече цялата както някой каза. Дънки който да не се скъсат на 2рия ден под 50 лв не можеш да си намериш. Блуза поне 30 лв че другите след 2-рото пране стават на дупки . Обувки поне 100 лв защото на 4тия ден се късат незнам аз не съм на вашето мение казвате 20 отгоре до долу аа излиза поне 200 лева
    Пфф да бе. Имам дънки за 30 лева и не, не са се скъсали на втория ден. За 100 лева можеш да си купиш 3 чифта обувки. Родителите ми не са бедни, даже напротив, мога да си позволя по-скъпи дрехи, просто не виждам смисъл в тях. До преди 2 дена не бях влизала в магазин 2-ра употреба, но блязох и просто се изненадах от дрехите там. Да не говорим, че повечето бяха маркови. И чесно казано, за първи път влязох в толкова препълнен магазин. Стилът не е нещо което може да се купи с пари, или го имаш или не независимо за колко лева са дрехите ти.

Голям фен Аватара на stelit0
    Lucho,пределно ми е ясно какво имаш предвид. Определено в училище не може да се допускат къси роклички и леопрардови клинчета, както каза някой в темата,но не може да налагате униформа мислейки си,че това ще оправи нещата. В училище си има правилник,който трябва да се спазва,защото както ти каза това е институция. Далеч съм от мисълта,че учениците трябва да ходят както си искат облечени и на малките недоразвити курвички буквално да им висят путките,ноо униформата не е начина. За това,че фирмата която шие униформите би могла да предостави възможност за по-разчупена униформа съм съгласна. В нашето училище има риза,вратовръзка,пола/панталон,тениска и елек.Но който каквото и да ми говори униформата в България от повечето ученици се приема като опит на училището/държавата да отнеме индивидуалността и стила на даден ученик. Знам,че училището не е мястото да си показваме новите дрешки,но това ни е държавата..не може след идването на демокрацията управниците да позволят настъпването на пълна анархия не само с училищата но и като цяло,а сега да се опитват да оправят нещата...веднъж като е свикнал народа не може след 500 години турско робство и мачкане на хората да се опитвате да ги мачкате отново понеже трябва да сме европейци..и с какво ни помага тва,че сме в европа?! Втасахме ли я? Според мен не..хората нямат пари за хляб обаче дай да ги тъпчем понеже сме ГОРДИ ЧЛЕНОВЕ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ !!!...Както и да е..доста се отклоних от темата,но все пак..униформата не е начина с униформата няма да се наложи дисциплина. Може само да накарате учениците да се бунтуват още повече..особено когато им се налага да носят нещо от некачествени материали и несъобразено с вкуса на маса от учениците (ясно ми е че не може да се угоди на всички ). Принципно може да се постигне компромисен вариант от който всички да са доволни например контрол на учениците с какво са облечени + значка/някакав друг знак на училището ..всеки си има мнение и никого не се опитвам да убедя в моето така,че и аз спирам с тази така банална тема,която се осъжда от години и ще се обсъжда още дълго.

Колкото до това,че децата от малки обичат са истъкват придобивките си..при класовите различия това си е проблем,защото едно презадоволено дете няма да завиди примерно,но дете на което родителите нямат финансови възможности за дрехи и прочие ..еми шанса да се появи завист е голям,а завистта е много лошо нещо..променя хората до неузнаваемост ,но това принципно си зависи от родителите. Не мога да кажа,че родителите ми са богати,но винаги са ми осигурявали това от което имам нужда. Дори прекалено ми угаждат на капризите,но са ме възпитали така,че и да имам и да нямам не трябва да завиждам на никого..и честно казано никога не съм го изпитвала това чувство дори ми е странно,че някой може да злобее за това,че някой има нещо,а той не..Ноо такъв е живота хората и ценностите са различни ;п
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Аз едно време Харибо ядях, сега гледам Ескапелът е нашумял...

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    В класа си имах момичета,които претендираха с това колко богати са и колко скъпи са дрехите им,ама колкото скъпи им бяха дрехите - толкова ниски им бяха и оценките.Мен лично това ужасно ме дразни.Няма нищо лошо да носиш скъпи дрехи,но да претендираш с тях е вече смешно.Когато умееш да съчетаваш добре дрехите си - няма значение дали са от 20 или от 200 лева.А и хората са казали "По дрехите посрещат,по ума изпращат"
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Град
    България
    Относно униформите изобщо не съм съгласна.Как точно носенето на униформа "мачка" учениците?!Да до известна степен отнема индивидуалността,но поне така всички са еднакво облечени и нямат поводи да се подиграват на някой,защото е беден и не е имал възможността да си купи хубави дрехи.Тя индивидуалността може да си проличи и по обувките и по училищната чанта и по поведението на човека..
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

alex_alexiewa "а от евтините обувки мама ми е казала че ще зашочнат да ми миришат краката ии за това за обувки специално гледам да са над 100 леваа " e ме разби просто...не мога ..faceplam. 1-во ако искаш обувки не от сто лева,а от 100 хиляди лева си купи..няма да да станеш по умна моето момиче..аз съм потресена колко комплексирани хора има...самия факт,че истъкваш,че си фото модел (което за мен значи "правя свирки и бързо се събличам пред "фотограф" за без пари") е доста нарцистично,детско и глупаво и 2-ро ако нямаш усет,стил и вкус и за 1 милион да се облечеш пак ще изглеждаш смешно.

П.П Отказвам се да обяснявам да подобни комплексирани,малоумни,дег радирали индивиди със синдом на даун как стоят нещата и колко смешно изглеждат отстрани

Цитирай Първоначално написано от shaunaa Виж мнението
    Ем, аз имам кецове от естествена кожа за 40 лв и ботуши за 60 лв пак от естествена кожа ! И може би просто си попадала на смотани магазини, че щом на второто пране ти се късат. ТЕ дрехите не ги намалят, защото са някакви дефектни и се късат по лесно, защото са по-стар модел. Имаш доста грешна представа
    само да ти кажа че естествена кожа обувки са минимум 500 лева всела си си ментета

[QUOTE=stelit0;10329653]alex_alexiewa "а от евтините обувки мама ми е казала че ще зашочнат да ми миришат краката ии за това за обувки специално гледам да са над 100 леваа " e ме разби просто...не мога ..faceplam. 1-во ако искаш обувки не от сто лева,а от 100 хиляди лева си купи..няма да да станеш по умна моето момиче..аз съм потресена колко комплексирани хора има...самия факт,че истъкваш,че си фото модел (което за мен значи "правя свирки и бързо се събличам пред "фотограф" за без пари") е доста нарцистично,детско и глупаво и 2-ро ако нямаш усет,стил и вкус и за 1 милион да се облечеш пак ще изглеждаш смешно.

комлексарите са тези които са направили темата може ли да пазаруваш от втора употреба кой знае кой ги е носил тези дрехи стегнете се малко смешно е и мила не си ме виждала и не ме познаваш като не можеш да си позволиш не ме обиждай защото си личи че ти си комплексарката в случея и не можеш да кажеш дали добре се обличам като носиш дрехи от 2рата ръка айде моля ти се вземи се в ръце... бол от комплексари

Цитирай Първоначално написано от druzilla Виж мнението
    Относно униформите изобщо не съм съгласна.Как точно носенето на униформа "мачка" учениците?!Да до известна степен отнема индивидуалността,но поне така всички са еднакво облечени и нямат поводи да се подиграват на някой,защото е беден и не е имал възможността да си купи хубави дрехи.Тя индивидуалността може да си проличи и по обувките и по училищната чанта и по поведението на човека..
    Добре за кой път да обясня,че като се носят тея шибани униформи пак ще си личи кой има пари и кой няма пари...именно чрез чантата, обувките, телефона, часовника, бижутата и тн..АКо единия ходи с обувки "Dior" (тъпо сравнение :Д) а другия с гуменки от 10 лв. кво?! Ако някой е решил да се подиграва на някой друг,че няма пари той пак ще го направи..И да отнема се индивидуалността,защото да я носиш тая униформа пак се изисква да се съчетае долу-горе с другите ти дрехи..ако едно момиче 11-12 клас примерно се облича по-делово и стилно тая риза от униформата няма да и се върже и тн.пак си изизсква време и средства да си съчетаеш униформата с другите дрехи..особено ако не е пълна униформа. Оф не ми се спори ..край

Град
    България
    само да ти кажа че естествена кожа обувки са минимум 500 лева всела си си ментета
    Минимум 500 лева?!Ти нормална ли си?Имам ботуши , които си взех за 120 лева и са естествена кожа и за 2 години не са мръднали.От Германия преди няколко години си взех ботуши на Replay за 100 евро - отново естествена кожа.
    Имаш много объркана представа за нещата..

може зависи от качеството на кожата

[QUOTE=alex_alexiewa;10329683]
    Цитирай Първоначално написано от stelit0 Виж мнението
    alex_alexiewa "а от евтините обувки мама ми е казала че ще зашочнат да ми миришат краката ии за това за обувки специално гледам да са над 100 леваа " e ме разби просто...не мога ..faceplam. 1-во ако искаш обувки не от сто лева,а от 100 хиляди лева си купи..няма да да станеш по умна моето момиче..аз съм потресена колко комплексирани хора има...самия факт,че истъкваш,че си фото модел (което за мен значи "правя свирки и бързо се събличам пред "фотограф" за без пари") е доста нарцистично,детско и глупаво и 2-ро ако нямаш усет,стил и вкус и за 1 милион да се облечеш пак ще изглеждаш смешно.

комлексарите са тези които са направили темата може ли да пазаруваш от втора употреба кой знае кой ги е носил тези дрехи стегнете се малко смешно е и мила не си ме виждала и не ме познаваш като не можеш да си позволиш не ме обиждай защото си личи че ти си комплексарката в случея и не можеш да кажеш дали добре се обличам като носиш дрехи от 2рата ръка айде моля ти се вземи се в ръце... бол от комплексари
    МОже ли да ми кажеш в кой момент съм казала,че нося дрехи от 2-ра употреба?!

П.П принципно нямам против тези магазини,защото приятелки имат добри попадения,но аз лично нямам дрехи от 2-ра употреба

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си