- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да разбера какво се случва
Здравейте...
Имам връзка от 11 месеца, но последните месеци са фалш... Първите месеци бяха страхотни, разбирахме се, уважавахме се, изведнъж нещо се срина, връзката ни пропадна... Той започна да се държи отвратително без основателна причина, започна да ме обижда и да се държи с мен като с боклук, започна да ми посяга... Потресена съм от всичко случващо се.
Най - вече съм потресена, че ме обвинява за неща, които не съм извършила, не ми дава да имам контакт с най - добрия ми приятел (който е от моят клас), не ми дава да излизам с приятелки... Мога да разкажа всякакви куриозни случки, от които чеенетата да ви увиснат от потрес, но просто са потресаващи и ще се въздържа..
Мога да дам пример : Ходим по улицата.. И изведнъж избухваме в спор .. Започват адски караници и след това ми посяга без НИКАКВА нагледно представена причина... Обвинява ме, че спя с много мъже, че съм се целувала с някого без да го правя или да му давам поводи да го мисли. Не знам какво да правя, депресирана съм и нямам изход от ситуацията. Не искам да го оставям, но всички ми повтарят как това е единственият изход от бремето ми. Искам да ви попитам за съвет и ако сте преживели същото как сте се справили... И да питам държанието му на нервна почва ли се държи или просто си е бил такъв и чак сега показва същността си.. Благодаря ви предварително![]()
Истинска щедрост е да направиш нещо хубаво за някой без той да разбере за това!