- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Наистина важно 4.20 only
въпрос.
някъв сайт за поръчки? става въпрос за ocb и да е български, ако знаете : )
толкова ли е трудно да напишеш в гууууууууууууугъл оцб хартийки
пробвай с тоалетна хартия Белана, обикновената
Welcome to the Jungle...
вече си намерих в един метълшоп, иначе да, трудно беше
тоалетна хартия ftw :O
ам, ти да не си поръчваш по един кашон оцб? не можеш ли да отидеш до аптеката
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
аптека, аптека, аптека..................... там ли ималолеле, мерси
не се бях сетила за аптека.
НЕ СЪМ НАРКОМАНКА ВЕ ЕЙ .
омг, отивате в аптеката и казвате черно оцб
нормалния размер е 120-ка, но можете и по-малки да си вземете
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
да бе, благодаря ти, не знаех, обаче още в началото търсех сайт-че, дето да има и аксесоари.
данке алл.
аксесоари от всеки индийски магазин, съвсем сериознома там един блънт ти е 10-20лв
-M.B.
ти си на 13 и пушиш, че и аксесоари търсиш
откога пушиш и продаваш ли
-M.B.
амнезия, нирвана?
-M.B.
добре си ми е паметта, питаха ме, съгласих се, хареса ми, практикувам.
умерено
добре си ми и е паметта вика
амнезията е вид, нирваната е...екзотика![]()
-M.B.