.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Когато човек има сериозна връзка, може да си позволи лукса..
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от alex_alexiewa Виж мнението
    ами тогава по внимателно подбирй момичетата с които правиш секс
    Прекалено голям плейбой е (или по-скоро се вживява в тая роля), че да ти повярва.

Иначе на всеки е ясно, че при случайните забивки капута е закон.
    Welcome to the Jungle...

еми не точно защото секс ай така просто с непознат едва ли не, не е ли прекалено избързано. Аз лично не бих правила секс някой който съм се запознала с него вечерта в дискотеката това вече е адски курвенско и е логично че ще фанеш какво ли не, ако спиш с такова момиче и тогава е задължително да. Но щом не му пука за момичето ми става ясно с какъв тип момичета спи

Абе и аз не го приемам, ама зависи колко му се прави секс. Доста хора ползват дискотеките като по-евтини бардаци. За него е ясно, че бройка курви.
    Welcome to the Jungle...

Голям фен
    не ми е до бройката или до секса. сигурно съм правил секс по-малко пъти от повечето редовни потребители в раздела. когато ми хареса някое момиче в дискотека и се получи , за мен няма разлика между натискане в нас и впоследствие секс. такива авантюри по ред причина приключват още същата вечер

Мега фен Аватара на draid
    Правил съм доста без, главно защото имах доста дълги връзки. Но като се замисля, доста главоболия си докарах и горещо Ви препоръчвам да не си позволявате лукса да правите без. И все пак ако имате сериозна връзка то, трябва да се изследвате защото прочетох някакви малоумни коментари, че си подбирали момчетата/момичетата и нямало опасност и ред подобни глупости, които може да каже само незапознат човек. Да приемем, че трябва да се изследвате поне за HIV, Хепатит B,C. И не забравяйте че тези вируси в 98% от случаите се проявяват, когато вече е твърде късно. Другите банални хиляда бацила няма нужда да ги споменавам, но общо взето шанса да си лепнете нещо е по скоро едно 20-30 % което си заслужава найлона.

Добре де, а ако много ви се прави секс и имате възможност ( говорим за случай, когато нямате сериозна връзка ) бихте ли отказали, само защото нямате презерватив?

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от balsamkata Виж мнението
    Добре де, а ако много ви се прави секс и имате възможност ( говорим за случай, когато нямате сериозна връзка ) бихте ли отказали, само защото нямате презерватив?
    Не случайно има денонощни аптеки,а и в повечето магазини също продават презервативи ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

В такъв случай "си слагаш главата в торбата" и ако стане гаф (болест, нежелана бременност), влизаш във филма.
    Welcome to the Jungle...

anonymous708973
    Guest
    Въпросът е защо нямаш презерватив.

Ее предполагам, че ви се е случвало на повечето, а Зориту - ако тръгнеме и по аптеки, къде ще ни отиде желанието, то всичко си е на момента ..

Правил съм много пъти секс без капут..и много пъти ме е боляло и главата от това Е..на празно де..но все пак ме е боляло

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Правила съм го. После съжалих. Да, за момента беше много хубаво, обаче като ми отмина кефа иии започнах да мисля, и осъзнах точно на какви рискове съм се поставила. И не само себе си.
    Затова повече такива експерименти - не. След време, когато съм с някого от достатъчно време и взаимно си имаме достатъчно доверие - тогава да.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от MASON1 Виж мнението
    Последния път, когато бях в мотел, най-близката аптека беше на 5 мили
    В мотели по принцип се ходи точно с нагласата да се прави секс ... Ако и ти си бил с такава нагласа то сам си си виновен,че не си се сетил за гума

Ее предполагам, че ви се е случвало на повечето, а Зориту - ако тръгнеме и по аптеки, къде ще ни отиде желанието, то всичко си е на момента ..
    Ами за това момчетата,които правят секс с някоя мацка дет' са срещнали в диското (например) трябва да си носят гума в тях.Същото е и за момичетата,които са отишли с нагласата да не се приберат сами ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си