- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс без презерватив?
Когато човек има сериозна връзка, може да си позволи лукса..![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
еми не точно защото секс ай така просто с непознат едва ли не, не е ли прекалено избързано. Аз лично не бих правила секс някой който съм се запознала с него вечерта в дискотеката това вече е адски курвенско и е логично че ще фанеш какво ли не, ако спиш с такова момиче и тогава е задължително да. Но щом не му пука за момичето ми става ясно с какъв тип момичета спи![]()
Абе и аз не го приемам, ама зависи колко му се прави секс. Доста хора ползват дискотеките като по-евтини бардаци. За него е ясно, че бройка курви.
Welcome to the Jungle...
не ми е до бройката или до секса. сигурно съм правил секс по-малко пъти от повечето редовни потребители в раздела. когато ми хареса някое момиче в дискотека и се получи , за мен няма разлика между натискане в нас и впоследствие секс. такива авантюри по ред причина приключват още същата вечер
Правил съм доста без, главно защото имах доста дълги връзки. Но като се замисля, доста главоболия си докарах и горещо Ви препоръчвам да не си позволявате лукса да правите без. И все пак ако имате сериозна връзка то, трябва да се изследвате защото прочетох някакви малоумни коментари, че си подбирали момчетата/момичетата и нямало опасност и ред подобни глупости, които може да каже само незапознат човек. Да приемем, че трябва да се изследвате поне за HIV, Хепатит B,C. И не забравяйте че тези вируси в 98% от случаите се проявяват, когато вече е твърде късно. Другите банални хиляда бацила няма нужда да ги споменавам, но общо взето шанса да си лепнете нещо е по скоро едно 20-30 % което си заслужава найлона.
Добре де, а ако много ви се прави секс и имате възможност ( говорим за случай, когато нямате сериозна връзка ) бихте ли отказали, само защото нямате презерватив?
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ее предполагам, че ви се е случвало на повечето, а Зориту - ако тръгнеме и по аптеки, къде ще ни отиде желанието, то всичко си е на момента ..
Правила съм го. После съжалих. Да, за момента беше много хубаво, обаче като ми отмина кефа иии започнах да мисля, и осъзнах точно на какви рискове съм се поставила. И не само себе си.
Затова повече такива експерименти - не. След време, когато съм с някого от достатъчно време и взаимно си имаме достатъчно доверие - тогава да.
В мотели по принцип се ходи точно с нагласата да се прави секс ... Ако и ти си бил с такава нагласа то сам си си виновен,че не си се сетил за гума
Ами за това момчетата,които правят секс с някоя мацка дет' са срещнали в диското (например) трябва да си носят гума в тях.Същото е и за момичетата,които са отишли с нагласата да не се приберат сами ...![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!