.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите

Question Обсебващи хора

Здравейте! (:
    Стана ми интересно и реших да попитам тук...Някога имали ли сте връзка с обсебващ човек или ако не, то как бихте третирали такъв? Аз лично ценя страшно много личното си пространство и съм способна да се разделя с даден човек, само защото е обсебен от мен и се опитва постоянно да има връзка с мен..
    Не знам..стана ми интересно. Вие какво бихте направили?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Уау, откри топлата вода.
    Разбира се че бихме постъпили както теб.

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Не бих искала човекът до мен да е обсебен. Всеки трябва да си има дадено лично пространство.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

От различни градове сме, демек срещаме се недостъчно често (колкото искам) и честно казано бих споделила с него всяка частичка от личното си пространство.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Имам приятел с обсебваща връзка. Определено не мисля, че му е лесно. Всеки в определени дни има нужда да бъде оставен намира било да си научи, било да си се излежава или да си свърши нещо друго. Трудно е, когато човекът до теб не го разбира. Не съм имала такава връзка.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Реагирам по същия начин, по който бих реагирала ако някой изведнъж ми навлезе физически в пространството - инстинктивно се дръпвам назад. Ужасявам се от обсебващи хора, мразя да се чувствам пристисната и моментално се дистанцирам от човека. И да, ако няма промяна в поведението от другата страна връзката приключва, не мога да съм с някой, който ме кара да се чувствам притисната в ъгъла, имам клаустрофобия.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Сегашният ми приятел е обсебващ понякога,но мисля,че и той си има неговите причини.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Обсебващи хора няма, има такива, които се оставят да бъдат обсебени.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Повече от фен Аватара на mechone
    Да, имала съм. Зарязах го на втората седмица.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не съм имала връзка с подобен тип човек. Най - вероятно не бих продължила напред с него. Надали това ще е връзка.

Голям фен
    Никога не съм имал голям проблем с такива момичета , дразнещо е , обаче знам лекарството.Може би се дължи , че аз преди бях малко изискващ

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Цитирай Първоначално написано от BrokenInnocence Виж мнението
    Реагирам по същия начин, по който бих реагирала ако някой изведнъж ми навлезе физически в пространството - инстинктивно се дръпвам назад. Ужасявам се от обсебващи хора, мразя да се чувствам пристисната и моментално се дистанцирам от човека. И да, ако няма промяна в поведението от другата страна връзката приключва, не мога да съм с някой, който ме кара да се чувствам притисната в ъгъла, имам клаустрофобия.
    Именно. И аз съм точно така. Моят приятел се държеше по тоя начин и колкото повече ми се буташе, толкова повече се дърпах и се държах зле и му се заяждах... Обаче му обясних как се чувствам.. няколко пъти и сега всичко е наред от към тази си страна. ^^
    nigga stole my bike

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm Виж мнението
    Аз лично ценя страшно много личното си пространство и съм способна да се разделя с даден човек, само защото е обсебен от мен и се опитва постоянно да има връзка с мен..
    Aз също. Една връзка не е причина да ме откъсне от живота ми, от личното ми пространство.
    Обсебващите хора ме отблъскват!!

Мега фен Аватара на Blab
    като достоен представител на обсебващия вид (впрочем, не сте изяснили значението, което влагате в "термина":Д), ще отбележа, че не лишавам никого от личното му пространство. ако един човек по/докаже ясно на друг, че всичко е наред, че му е важен, ако не крие/завоалира намеренията си, вярвайте ми, всичко е наред. проблемът е неспособността/нежеланието на хората да осъществяват близост. честно, масово човеците наоколо са осакатени в това отношение. вярвам, че това е от епохата и ще премине, както всичко друго. крайният индивидуализъм води до катаклизми и изродявания. сори. дишайте:Д

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    като достоен представител на обсебващия вид (впрочем, не сте изяснили значението, което влагате в "термина":Д), ще отбележа, че не лишавам никого от личното му пространство. ако един човек по/докаже ясно на друг, че всичко е наред, че му е важен, ако не крие/завоалира намеренията си, вярвайте ми, всичко е наред. проблемът е неспособността/нежеланието на хората да осъществяват близост. честно, масово човеците наоколо са осакатени в това отношение. вярвам, че това е от епохата и ще премине, както всичко друго. крайният индивидуализъм води до катаклизми и изродявания. сори. дишайте:Д
    Това беше много хубаво мнение.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    имала съм, не ми беше приятно, не ми беше интересна връзката
    и под интересна разбирам да намирам нещо ново в нея
    той просто ми се даваше напълно, следеше всяко мое движение и не се чувствах много комфортно, поради което и се разделихме..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    Не знаеш колко много съм съгласна с мнението ти! Казвам го като друг обсебващ човек, който на моменти изпуска контрол и прекалява ( и никак не се гордее с това ).
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

anonymous708973
    Guest
    На моменти се притеснявам, че аз съм обсебваща. Не че си няма достатъчно време за себе си, просто имам чувството, че понякога прекарваме повече време заедно отколкото му се иска в този момент.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Имах връзка от близо година с такова момче ... Докато беше на работа ми звънеше при всеки удобен момент,пращаше ми СМС-и,след работа набързо се изкъпваше и излизахме,вечер като се приберем сяда пред компа и лаф в скайп ...
    Ако беше станало нещо и се скараме по телефона (за няк'ва мижава глупост) си хващаше едно такси (тогава още беше без кола,а живееше на 5-6км. от нас) и идваше до нас и се почваше с едни извинения,едно чудо малеее ...
    Интересното беше,че до 5-6 месец нямаше подобни изпълнения ама после к'во му стана о.О
    Честно казано и аз постъпих тъпо като му позволих да се държи по тоя начин.Трябваше още в началото да сложа края,но дали от прекалена привързаност,или от жал останах с него още 5-6 месеца ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си