.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

"Опасните дни"

Случвало ли ви се е да правите секс без презерватив по време на овулация с така нареченият прекъснат полов акт ? Имало ли е някакви последици ?

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Да,случвало ми се е и последствия не е имало,но всяка подобна ситуация е строго индивидуална и много зависи от партньорите
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Да, нямаше последствия, късмет сме имали
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Избягвам да го правя без презерватив в тия дни, много ме е страх, а и по-добре да не си играя с късмета

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Не. В опасни дни не рискувам в никакъв случай.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Повече от фен Аватара на mechone
    Всеки път го правим без..

Мда и за щастие не е ставала белята и се надявам да не става. Просто имахме късмет и след всичките притеснения повече не сме си позволили

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Да. Случвало се е.
    За щастие, проблеми не е имало.

В опасните дни, не. Риск си е.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от mechone Виж мнението
    Всеки път го правим без..
    +1
    Не зависимо в кой период от цикъла съм (овулация или не ). Пикаене между тековете и подмиване след тях му е цаката, за да няма фалове.

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    +1
    Не зависимо в кой период от цикъла съм (овулация или не ). Пикаене между тековете и подмиване след тях му е цаката, за да няма фалове.
    смисъл ако сме го направили само един път през деня вероятността да се забременее е по-малка ?

Град
    Варна
    Няма значение колко пъти сте го правили през деня, вероятността си оставаедна и съща. Фал може да стане само ако не се е изпикал след последният тек, и със предеякулационната течност в теб да попадне и малко количество сперма ( останало в семепровода от предишният тек ), което е в състояние да направи белата.
    Последно редактирано от DragonLady : 08-11-2012 на 12:47

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Бихте ли дефинирали "опасни дни" - кога точно са те? Колко дни след започването на цикъла? (май от този ден се брояха...?)
    ~ EviL DeViL ~

Голям фен
    Да ,постоянно си го правим без
    love is gone!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от FunnYboY Виж мнението
    Бихте ли дефинирали "опасни дни" - кога точно са те? Колко дни след започването на цикъла? (май от този ден се брояха...?)
    Опасни дни са овулацията и тези около нея. Груба казано овулация + 3 дни преди нея и 1-2 дни след нея.
    За пресмятане на овулация тука - http://www.surecheck.info/clogin.php

Ам в момента съм много притеснена, тъй като минаха вече около 17 дни от този полов акт и преди 4,5 дни реших да започна с едни упражнения свързани със стягане на дупе,бедра и корем. Та на 3тия ден от тези тренировки, след като отидох да се изкъпя забелязах, че ми е дошло. Днес е третия ден от както ми дойде, но вече почти няма нищо. Опасявам се да не е някаква цветна бременност ... и дали тренировките са повлияли да ми дойде .. тъй като бяха минали само 22 дни от началото на предишната менструация, но доста си понатоварих корема. В момeнта няма откъде да взема тест и за това реших да се консултирам с вас..моля за вашите мнения

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Не е от тренировките.
    Кръвта по-различна ли е на цвят?

ами незнам .. първия ден беше яркочервена .. сега вече е бледа .. почти няма. Имаше и нещо като съсиреци, но не съм много сигурна .. по скоро като слузеста кръв..незнам как да го обесня :Х
    Последно редактирано от sisi045 : 08-22-2012 на 11:41

Не използвам презервативи. Последствия не е имало. Не го отдавам на случайността, а на това, че приятелят ми ме пази прекрасно!
    Ако не си сигурна в човека до теб, по-добре не рискувай!
    П.С. Не мисля, че има от какво да се притесняваш!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от sisi045 Виж мнението
    ами незнам .. първия ден беше яркочервена .. сега вече е бледа .. почти няма. Имаше и нещо като съсиреци, но не съм много сигурна .. по скоро като слузеста кръв..незнам как да го обесня :Х
    Питам те дали е била по-различна от другите ти дни в цикъл.
    На колко години си и от колко време имаш цикъл? Би трябвало да си наясно с тялото си. Да казваш не знам на такъв важен въпрос е меко казано глупаво.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цикълът ти е дошъл по-рано заради натоварването от тренировките.Понякога се случва да е много слаб към средата,а после пак да се усили.Изчакай,за да видиш.Ако положението е същото и спре по-рано,направи си задължително тест за бременност и се моли да не си се справила с отличие на него...

А поуката,която трябва да си вземеш, няма смисъл да я коментирам...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

ами чела съм, че при цветната бременност менструалната кръв е по-скоро бледочервена до розова... а на мен ми беше яркочервена .. а днес ми беше направо черна .. и за това питам .. точно такава незнам дали е била .. мисля, че да

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    По-добре си вземи тест да ти е мирна главата. Съмнявам се да е цветна бременност. Такива обърквания с цикъпа може да се дължат и на жегите и също така на физическото натоварване.
    nigga stole my bike

ами не съм забелязала други признаци .. днес ми спря кървенето .. а тест ще мога да си взема след около седмица :Х някой да сподели ако знае нещо повече за цветната бременност .. често срещана ли е .. ?

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Има си гугъл за дефиницията 'цветна бременност' ,но попринцип не е много често срещана. До колкото знам жената трябва да е много здрава физически (силен имунитет) за цветна бременност,но това също си е относително.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си