- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не дебелеем когато сме в цикъл ?
Мислите ли, че е вярно ? Аз лично мисля, че да защото винаги като ми дойде до 1-2 часа ходя по голяма нужда и през първите 2-3 дни постоянно съм в тоалетната по същата причина :Д Но странно защо точно тогава ми се намалява апетита..![]()
smile-it's the second best thing you do with your lips
Аз пък се чувствам леко подута
И ям много сладкоо
Никога не ми е намалявай апетита преди да ми дойде,
даже се увеличава![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Прекалено съм затъркана от болките,че да разбера дебелея ли,слабея ли..
преди да ми дойде дебелея ;д, по време-смъквам и после докато не дойде пак пмс-кия период не качвам, много странно е тва жената :d
Стига бе искам и аз да да отслабвам ;о при мен всичко си е,както винаги като изключим болките, които едва притъпявам с не знам колко хапчета![]()
Не знам дали е вярно. Аз лично се подувам ужасно много и имам огромен апетит![]()
"Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"
Когато сме в цикъл се задържа повече вода , затова кантара може да показва малко повече![]()
Аз тогава ям много шоколад,но не ми пука дали пълнея,важното е да ми е добре на душата.А и освен това постоянно съм на крак и бързо горя мазнини...
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Аз имам чувството, че леко покачвам по време на самия цикъл, и е точно от задържаната вода. А имам един ден от менструацията (задължително!), когато ям като свиня. Това е втория, по някаква необяснима причина. Но изобщо не ми се отразява, даже напротив ... след това сякаш се свивам.
Въобще много странни неща ми се случват по тея време на от месеца.. о.0
//И за ходенето до wc - same.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Много ме интересува мен дали дебелея или слабея.. -.-