Не можеш да го махнеш. Ще се изчистиш, ако спреш сега и не пушиш много време. Просто ще си възвърнеш организма, ама дроба не. Това, което вътре се разруши - заеби ме ти да го оправиш. И вашите да видят кажи им, че от един месец не си пафил и готово, че си ги спрял.
Ти и без това не пушиш хич по-много. Това десет цигари са нищо. Това им кажи и готово. Кажи, че си бил тъп и си се закачил, ама си се отървал докато е време и че си пафил по-малко.
Няма как да го оправиш. Казва ти го човек, който пуфти от толкова много години и пуши по 40 цигари и отгоре на ден. Имам си едно докторче, което си ме гледа. Няма оправия дори и сега да ги откажа и цял живот да не паля. Което се е преебало.. това е. Но ще изчезне кашлицата, дъх, задъхване и такива работи. Това е при мен. Спри ги още от днес и не пали до снимките, но нищо няма да направиш. Това не е наркотик да ти се чисти с годините. И даже казват, че човек, който е вземал амфети и после спре и не взема 10 г - пак може да се докаже, че е вземал и то по корена на космите на главата му. Прави сметка.