Здравей те казвам се Теодора и съм на 15 години .. Моята история е малко объркана (така да се каже) Декември месец се запознах с едно момче на едно парти ... Още щом го видях ужасно много го харесах .. По едно време той дойде и седна до мене ... и започна да ме заговаря ... и така почти цяла вечер . гадното бе че той е по-голям от мен ... даже може да се каже доста по голям от мен все пак е на 21 години ... След няколко дена го намерих в фацебоок и започнах ме да си пишем .. постоянно се лигавих ме .. той ми поиска номера и аз му го дадох ..след няколко дена започнах ме да си говориме по телефоните с часове .. беше прекрасно ... Април месец реших ме да се видим .. и излезнах ме .. какво да ви кажа чуствах се уникално бях с момчето което харесвах толкова много... А той се държа много добре с мен ... когато рещих ме да се пребираме той ме изпрати и ме целуна ... бях на седмото небе обаче дойде ден в който спрях ме да общуваме .. Бяхме се скарали .. Сега .. той се опитва да ме вкара в леглото си ... а аз не знам дали искам .. защото мисля че ако си легна с него ще го заобичам .. а на него няма да му пука .. моля ви кажете какво да правя .. ? \\ и съжалявам ако има някакви грешки но за първи път пиша тук //