.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Hybrid View

Секс без презерватив?

Какво мислите като цяло за секса без презерватив? Правили ли сте? Постоянно ли рискувате по този начин? И колко сте склонни да имате доверие на партньора си, момичета?

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    имах връзка,която продължи година,година и нещо и през времето когато бяхме заедно съм слагал презерватив няколко пъти
    секса със презерватив няма нищо общо със другото
    за рисковете...че то винаги си има риск,дори с кондома.верно,че като си с него е 'по-безопасно' ,но пък ако и двамата знаете какво правите и имаш доверие на самия себе си,нищо не ти пречи

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от x3eme Виж мнението
    имах връзка,която продължи година,година и нещо и през времето когато бяхме заедно съм слагал презерватив няколко пъти
    секса със презерватив няма нищо общо със другото
    за рисковете...че то винаги си има риск,дори с кондома.верно,че като си с него е 'по-безопасно' ,но пък ако и двамата знаете какво правите и имаш доверие на самия себе си,нищо не ти пречи
    плюсчИ
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Мда,доверието в предеякулационната течност и доверието в нередовния цикъл предпазват!
    maDamn

Много ясно, че риска си го има винаги, но все повече и повече приятели си казват, че го правят без презерватив, а все пак кой иска да има дете на 17-18-19-20 години? Аз не съм пробвала, но явно разликата в удоволствието си е голяма хах

anonymous708973
    Guest
    Истината е, че нищо не може да ти се случи, ако го вади навреме и ако пикае между повторенията.

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Истината е, че нищо не може да ти се случи, ако го вади навреме и ако пикае между повторенията.
    А предеякулационната течност?

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    стига с тая предякулационна течност
    шанса да се забременее от нея е 1 на 1000
    има го,но е минимален и не съм чул някоя да е забременяла така

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Водя сексуален живот от 7 години и за това време съм правила секс с презерватив около 5 пъти.
    До сега нито съм се чудила дали може да съм бременна,нито съм пила Ескапел,нито тестове съм си правила,болести също не съм лепвала ...
    Не казвам,че е правилно,но аз лично не харесвам усещането при секса с презерватив,а и не мисля,че ми е нужен.С момчетата,с които съм правила секс съм имала сериозна връзка и съм била сигурна в тях.Знам как да си изчислявам овулацията,следя си рисковите дни и всичко си е на 6+
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Правила съм и след това съм се чудила дали е било правилно и дали няма да има последствия. Не съм си докарвала болести, нито съм забременявала. Но определено за напред ще е само със.
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Правила съм и правя, но в безопасните дни. Доверие имам само на изследванията. От бременност не се притеснявам.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Повече от фен Аватара на mechone
    Правим го винаги без.. много рядко слагаме.

Много по хубав отколкото със, има си рискове много ясно, но ако имаш пълно доверие на човека с когото го правиш и знаеш,че ще те пази няма от какво да се притесняваш, само гледай да не е в дните около овулацията ти за по сигурно. По темата да правя го понякога, но в повечето случай със .

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Определено е много по - хубав секса, когато е без, но нямаме избор в момента. Трябва да се пазим, до момента, в който ще заживеем заедно. Иначе, става ясно, че сме го правили. Доста пъти, бих казала. Харесва ми, но не искам особено да рискуваме. Имам му предостатъчно доверие и точно, заради това съм пожелала да го правим и без.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Сексът без презерватив е много по- от този със. Независимо дали ползваш Дюрекси, Спортекси, оребрени, посребрени, обезмаслени, ароматизирани, никилирани, мега тънки или квито и да е, презервативите си притъпяват усещането. Естествено пазят от болести и нежелани наследници и затова много хора се лишават от доза удоволствие в името на сигурността. Другия бонус е, че с чувал мъжът свършва малко по-бавно. Сексът с презерватив е като да гледаш голямо спортно събитие по телевизията, пак ти харесва, но не е същото.

...и все пак от време на време използвам, налага се...
    Welcome to the Jungle...

Определено без презерватив предпочитам, усещането е коренно различно много по приятно е не ти се протърква вътре и после да ти е некомфортно незнам на мен ми е по приятно без.

Голям фен
    Дали поради това , че съм имал много на брой , но мимилетни връзки , мога да преброя пътите без презерватив на пръстите на едната си ръка.Не ми пука за момичето , просто пазя себе си

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Furious? Виж мнението
    Дали поради това , че съм имал много на брой , но мимилетни връзки , мога да преброя пътите без презерватив на пръстите на едната си ръка.Не ми пука за момичето , просто пазя себе си
    много си зле вол.3253645747
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Да, правила съм с 1 човек. Няма място за сравнение секса със и без кондом. Удоволствието е голямо, а и някак си сближава партньорите. Главна роля играе доверието, за мен сексът без презерватив е много отговорно нещо. А иначе, правя в безопасните дни.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

доста егоистично казано

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от alex_alexiewa Виж мнението
    доста егоистично казано

все едно имаш нещо против =)

Ами какво ти нямаш ли доверие на секс партниорката си... Това е глупаво според мен трябва да си имате доверие и 2мата

Голям фен
    разбира се , че нямам . преди години си хванах цистит от едно момиче , което подозирам , че не е знаело , че го има дори. а и някакси не върви след дискотека да те питам "ъъъъъъъ ,имаш ли ППБ " би ти убило желанието за секс нали

Цитирай Първоначално написано от Furious? Виж мнението
    разбира се , че нямам . преди години си хванах цистит от едно момиче , което подозирам , че не е знаело , че го има дори. а и някакси не върви след дискотека да те питам "ъъъъъъъ ,имаш ли ППБ " би ти убило желанието за секс нали
    ами тогава по внимателно подбирй момичетата с които правиш секс

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от alex_alexiewa Виж мнението
    ами тогава по внимателно подбирй момичетата с които правиш секс
    Прекалено голям плейбой е (или по-скоро се вживява в тая роля), че да ти повярва.

Иначе на всеки е ясно, че при случайните забивки капута е закон.
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си