- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс без презерватив?
Какво мислите като цяло за секса без презерватив? Правили ли сте? Постоянно ли рискувате по този начин? И колко сте склонни да имате доверие на партньора си, момичета?
имах връзка,която продължи година,година и нещо и през времето когато бяхме заедно съм слагал презерватив няколко пъти
секса със презерватив няма нищо общо със другото
за рисковете...че то винаги си има риск,дори с кондома.верно,че като си с него е 'по-безопасно' ,но пък ако и двамата знаете какво правите и имаш доверие на самия себе си,нищо не ти пречи
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Мда,доверието в предеякулационната течност и доверието в нередовния цикъл предпазват!
maDamn
Много ясно, че риска си го има винаги, но все повече и повече приятели си казват, че го правят без презерватив, а все пак кой иска да има дете на 17-18-19-20 години? Аз не съм пробвала, но явно разликата в удоволствието си е голяма хах
Истината е, че нищо не може да ти се случи, ако го вади навреме и ако пикае между повторенията.
стига с тая предякулационна течност
шанса да се забременее от нея е 1 на 1000
има го,но е минимален и не съм чул някоя да е забременяла така
Водя сексуален живот от 7 години и за това време съм правила секс с презерватив около 5 пъти.
До сега нито съм се чудила дали може да съм бременна,нито съм пила Ескапел,нито тестове съм си правила,болести също не съм лепвала ...
Не казвам,че е правилно,но аз лично не харесвам усещането при секса с презерватив,а и не мисля,че ми е нужен.С момчетата,с които съм правила секс съм имала сериозна връзка и съм била сигурна в тях.Знам как да си изчислявам овулацията,следя си рисковите дни и всичко си е на 6+![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Правила съм и след това съм се чудила дали е било правилно и дали няма да има последствия. Не съм си докарвала болести, нито съм забременявала. Но определено за напред ще е само със.
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Правила съм и правя, но в безопасните дни. Доверие имам само на изследванията. От бременност не се притеснявам.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Много по хубав отколкото със, има си рискове много ясно, но ако имаш пълно доверие на човека с когото го правиш и знаеш,че ще те пази няма от какво да се притесняваш, само гледай да не е в дните около овулацията ти за по сигурно. По темата да правя го понякога, но в повечето случай със .
Определено е много по - хубав секса, когато е без, но нямаме избор в момента. Трябва да се пазим, до момента, в който ще заживеем заедно. Иначе, става ясно, че сме го правили. Доста пъти, бих казала. Харесва ми, но не искам особено да рискуваме. Имам му предостатъчно доверие и точно, заради това съм пожелала да го правим и без.
Сексът без презерватив е много по- от този със. Независимо дали ползваш Дюрекси, Спортекси, оребрени, посребрени, обезмаслени, ароматизирани, никилирани, мега тънки или квито и да е, презервативите си притъпяват усещането. Естествено пазят от болести и нежелани наследници и затова много хора се лишават от доза удоволствие в името на сигурността. Другия бонус е, че с чувал мъжът свършва малко по-бавно. Сексът с презерватив е като да гледаш голямо спортно събитие по телевизията, пак ти харесва, но не е същото.
...и все пак от време на време използвам, налага се...
Welcome to the Jungle...
Определено без презерватив предпочитам, усещането е коренно различно много по приятно е не ти се протърква вътре и после да ти е некомфортно незнам на мен ми е по приятно без.
Дали поради това , че съм имал много на брой , но мимилетни връзки , мога да преброя пътите без презерватив на пръстите на едната си ръка.Не ми пука за момичето , просто пазя себе си
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Да, правила съм с 1 човек. Няма място за сравнение секса със и без кондом. Удоволствието е голямо, а и някак си сближава партньорите. Главна роля играе доверието, за мен сексът без презерватив е много отговорно нещо. А иначе, правя в безопасните дни.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ами какво ти нямаш ли доверие на секс партниорката си... Това е глупаво според мен трябва да си имате доверие и 2мата![]()
разбира се , че нямам . преди години си хванах цистит от едно момиче , което подозирам , че не е знаело , че го има дори. а и някакси не върви след дискотека да те питам "ъъъъъъъ ,имаш ли ППБ " би ти убило желанието за секс нали