Хелоу хора, просто си търсех повод да напиша, колко много ми липсва да кисна във форума. Но, реално, когато ходя на две работи и уча някакви глупости - не ми остава време, въпреки, че влизам да чета от време на време.
Винаги ми е било разнообразие и разпускващо.
И да съква всеки, който казва, че виртуалната реалност е тъпо нещо и е за асоциалните.
Този форум ми е помогнал доста всъщност О.о
Но не за някакви проблеми, любовни и т.н.
Тук се научих да формулирам теза, след това да направя подробен анализ, със скрита или директна храна към някого.
Благодарение на това, че киснех до 3 и пишех глупости, съм изкарала 20+ точки на есето на матурата на тема Под Игото.
Нито съм чела книгата, нито съм чела анализи и т.н.
Само, защото тук се разправях денонощно с рандом хора, успях да сътворя смислен текст и без да съм решила един тест, и да съм написала един анализ - изкарах 5.51 .

Също така - всеки ден се информирах за това как мислят хората, какво е популярно. Разглеждах различни проблематики, в различни възрастови групи.
Станах гаден, сарказтичен трол.
И докато постоянно вървеше някаква храна, че хората, които живеят у фороно са зле, реалността не се оказва такава.

Предстои ни да сме колеги с някои от вас. Което е много радващо. Радващо е, че има толкова от вас тук, които имат разностранни интереси и се учат.

Като заключение, искам да отправя един апел към всички консервативно мислещи и традиционалисти - много сте зле.