.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 81
    Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив

Question Бихте ли си татуирали името на половинката?

Интересно ми е дали ако обичате някого безрезервно и чувствате,че това е човекът за вас,бихте направили такава крачка?(ако обичате татуировки,разбира се) И какво бихте татуирали-име,инициали,снимка (!)...?Независимо дали ви е гадже или съпруг.

Смятате ли,че ако вие първи направите такъв жест,е редно и половинката ви да го направи?

Мислите ли,че ако след време се разделите,ще съжалявате за постъпката си?Или ще я приемете спокойно като част от миналото си,което ви е направило такива,каквито сте?

ПС:Аз вероятно не бих направила такова нещо.Не знам,не съм сигурна.А,ако се навия,максимум бих татуирала инициали.Само с тях би ми било по-лесно да продължа напред,отколкото да виждам цяло име или пък снимка...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Не го приемам много,трябва да си много сигурен във връзката си и в чувствата си за да го направиш.
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на cyclops
    За нищо на света. Безмислено е. Любовта не се доказва по този начин. Освен това е грозно и тъпо. И не на последно място - никога не се знае какво ще ти поднесе животът.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Не не бих. Ако се разделим после вероятно ще ме е яд, че съм направила подобно нещо. А, ако съм абсолютно сигурна, че този човек ще е до мен винаги - защо ще ми е татуировка, след като е до мен! Безсмислено е!

Мега фен Аватара на babity
    Никога! Единствените имена, с които бих белязала тялото си завинаги са имената на родителите ми, на детето ми един ден или на най - добрата ми приятелка (защото дори и да разпърдим гърнето, ще знам че пак си заслужава, заради всичко хубаво и лошо, което сме отнесли ЗАЕДНО). Но фактически пак няма да го направя, защото ще е видно. За мен татусът по принцип трябва да носи послание, което само ти (и евентуално този, на който е посветен, ако става дума за посвещение) да си разбираш. Във всички случаи ми изглежда показно, пошло и безсмислено.

Аз лично обичам страшно много татуси,но не мисля,че това е начина за доказване на любов.Но който е направил това винаги може да я заличи с лазер или да направи друг по-голям татус отгоре.(ако съжелява)

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Не, то като цяло татуировка на жена изключително рядко ми харесва, в повечето случаи ми се вижда адски грозно. Не го намирам за глупаво, а за безсмислено. Първият мъж, с когото имах сериозна връзка и бяхме 2 години заедно си татуира първата буква от името ми на слънчевия сплит. Много го разубеждавах, ама не успях, даже не ми каза кога е отишъл, само ми я показа. Отдавна сме разделени и съм го питала сега не го ли е яд, той каза, че не, защото символизирала щастлив период от живота му, който не би забравил. Повечето хора биха съжалявали обаче.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението

Смятате ли,че ако вие първи направите такъв жест,е редно и половинката ви да го направи?
    НЕ, това че съм измислила някаква глупост, не го задължава и той да я прави, дори и да ми се иска да я направи.

Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението

Мислите ли,че ако след време се разделите,ще съжалявате за постъпката си?Или ще я приемете спокойно като част от миналото си,което ви е направило такива,каквито сте?
    Определено ще съжалявам, дори и да не се разделим. Такава постъпка е много глупава според мен и граничи с кичозно позиране. Колкото и да обичам някого, мога да го покажа по много други начини.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Отдавна сме разделени и съм го питала сега не го ли е яд, той каза, че не, защото символизирала щастлив период от живота му, който не би забравил.
    Значи не съм била прекалена идеалистка в предположенията си.Хубаво е,че се намират хора,които имат по-различно(подчертавам различно,не по-лошо) мислене и гледат малко над нещата и извличат положителното от опита си.

Аз едва ли бих била от тези хора,но понякога им се възхищавам.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    По-скоро бих си направила някакъв надпис, който да ми напомня винаги за този човек, каквито и да са ни отношенията.

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен
    Някоя рисунка, която да ми напомня за някого - да, но имена никога не бих си татуирал ..

anonymous708973
    Guest
    Eвентуално бих, но на някакъв странен език. Като цяло обаче, не съм поддръжничка на идеята. Не отричам, че има известен чар.

Цитирай Първоначално написано от bijou Виж мнението
    По-скоро бих си направила някакъв надпис, който да ми напомня винаги за този човек, каквито и да са ни отношенията.
    Това повече ми допада. Например част от песен със сантиментална стойност за двама ни.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не бих си татуирала никога думи. Те се износват. Можеш да си татуираш символ, обаче. Но не на връзка, а на нещо, което си е лично и само твое.
    Моя приятелка има намерение да си татуира калинка на дланта, защото и стана нещо като любим образ след като приятелят и й написа стихотворение с калинки. Това ми се струва много нежно.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Бих!
    Особено за настоящия си приятел. И не дай се Боже, ако скъсаме някой ден - ще се радвам, че съм я направила тази татуировка. И даже за миг няма да съжалявам, убедена съм в това. Той е първото и единственото момче, което истински обичам и ме кара да се чувствам обичана и щастлива във всяко едно отношение.

Иначе бих татуирала цяло име, със сърчице.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Не съм толкова тъп
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на shmatarok
    Не, не бих. Би било тъпо, ако се разделим след това, срещна друг и той види татуировката. :Д
    Като се татуирам, ще го направя заради неща, които се отнасят за мен самата, не за някого другиго.

Супер фен Аватара на Glamour92
    Доста силно трябва да ме е напекло слънцето,за да реша да направя подобна глупост.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Не бих, струва ми се глупаво. Има други начини да му покажа колко държа на него.
    А и не бих искала нещо такова http://pic.epicfail.com/wp-content/u...it-happens.jpg

Мега фен Аватара на xoxi
    Не. Татуираните имена ми изглеждат много грозно.
    Допада ми идеята обаче да си татуираме и двамата нещо дребно, някое символче примерно, което има някаква стойност за нас. Малко и на не много видно място. Много по-сладко ми звучи, отколкото да му лепна името някъде по себе си.

В момента си правя проект за нова татуировка и за пореден път виждам колко е трудно човек да избере какво ще носи със себе си цял живот. Тази бъдеща татуировка ще е с лично и символично значение и ми изяжда нервите, докато се опитвам да изпипам всичко и да изгладя подробностите. И цялата тази суетня заради мен самата...
    Ако ще правя такъв жест на друг човек, то той ще трябва да ми е спасил живота или нещо подобно...
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    не
    категорично не
    имена по тялото-на децата ми, никакви други
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Аз съм адски фен на татуировките. Като захладнее, ще си бодна още една, само да си доизкусуря идеята.

Колкото до името на любимия - не, не бих го татуирала. Не защото не харесвам татуировки с имена или думи. И не защото ще съжалявам, ако се разделим.
    За мен татуировката има много специфично значение. Нещата, които избирам да са на тялото ми постоянно, са пожелания. Вярвам в тях. Името на някого върху кожата ми значи свързване с този човек до край. А това си е като да дърпаш Дявола за опашката (пък аз съм суеверна).
    Виж, пó съм склонна да си направим еднакви татуси. Но той не е фен.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Бих!
    Особено за настоящия си приятел. И не дай се Боже, ако скъсаме някой ден - ще се радвам, че съм я направила тази татуировка. И даже за миг няма да съжалявам, убедена съм в това. Той е първото и единственото момче, което истински обичам и ме кара да се чувствам обичана и щастлива във всяко едно отношение.

Иначе бих татуирала цяло име, със сърчице.
    Май не само в кофата трябва да те ебават.

По темата: Не, не бих. Предпочитам с по-смислени действия да атестирам чувствата си, това ми идва малко изтъркано и като незряла жажда за показност. Поне такова би било, ако аз го направя.
    Иначе не съм против татуировките, след време може да си драсна нещо, но все още не съм се спрял на конкретна, имам само идеи в зародиш.
    Последно редактирано от Chacho : 07-26-2012 на 20:34
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цяло име със сърчице... а ла Мелани Грифит... too desperate
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Повече от фен Аватара на mkio
    Да, бих си татуирала името,казваме се по един и същи начин Ако един ден се разделим, татуировката все пак ще ми напомня името на най-голямата ми любов-самата мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си