.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тенденциите за облекло в България?

Здравейте
    От дооста време живея извън България(Юханесбург-ЮАР) и ето, че дойде време да се върна в родината си.. по една или друга причина, ще се наложи да продължа образованието си тук.
    Понеже при нас начина на обличане е едно доста имащо значение нещо- колкото и нелепо да звучи, моля за малко информация от Вас.
    Как се обличате, какво предпочитате като стил на обличане.. с прости думи, каква е модата?
    Може и да е леко нахално, но ви моля да давате примерите си с някакъв сорт картинки или нещо т.н.

Причината да ви питам за това нещо, е че стилът на обличане в тези райони е едва ли не показателно.Не държа на нещо супер мега хипер скъпарско и марково, просто да е стилово издържано

Благодаря на отзовалите се

А многоо интересна тема!! Ами аз също не живея в България, но поддържам връзка с българските си приятели и мнението им е едно-много от момичетата се обличат като к*рви(извинете ме за думата ) А тук,в Лондон,ходим на училище с униформи..та така по въпроса ти-до колкото си правя изводи за теб-не си падаш к*рва така, че-дънки,тениски(но не бели,поне на мен не ми допадат )потници,клинчетата,туники и т.н.Предполагам модата в ЮАР не е по-различна така че..

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    дънки, тениски
    зависи на колко си, какво ти сама предпочиташ
    аз примерно обожавам цветни полу-дънкови панталони, памучни поли за лятото и рокли (средна дължина)
    по-спортни дрехи-потници , тениски
    имам по-елегантни ризи, блузи с дълъг, къс ръкав..
    отиди и си напазарувай в мол някой и така
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Там е работата хора... момче съм ;d
    А и в моето населено място кифлите бият път до София за да си купят McDonald's меню и да се снимат с него във Facebook...
    Смятайте имаме ли Mall- ове

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    а

е дай нещо снимка
    де да знам тей
    иначе всеки му харесват различни неща
    примерно мен ме кефят дънки , тениски, спортни панталони, ризи (може и откопчани по-спортни с тениски отдолу),кецове,пуловери
    вие там дрехи не сте ли носили?!

Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Е как да не сме носили дрехи :<
    https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...00525826_n.jpg
    Иначе там си се разнасям с някакви подобни дрешки (Пича в ляво). Тва ми е евридей стила :/
    Тва ви казвам.. нямам идея в България какво се носи, за това опрях до Вас

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Rawrawrawrr Виж мнението
    Там е работата хора... момче съм ;d
    А и в моето населено място кифлите бият път до София за да си купят McDonald's меню и да се снимат с него във Facebook...

Според мен в България стила на обличане е доста ограничен. Обличай се както се харесваш и така. Попринцип момчетата носят тениски, кецове, дънки (широки или тесни), суитшърти (изобщо не знам как се пише това ;дд) ...

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Носи това, което ти харесва.
    Излез един ден и се поразходи из магазините. Повярвай, че няма да ти е толкова трудно да комбинираш нещата. Всичко си опира до вкус.

Цитирай Първоначално написано от Rawrawrawrr Виж мнението
    Е как да не сме носили дрехи :<
    https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...00525826_n.jpg
    Иначе там си се разнасям с някакви подобни дрешки (Пича в ляво). Тва ми е евридей стила :/
    Тва ви казвам.. нямам идея в България какво се носи, за това опрях до Вас

Пича в ляво.. Е, нищо лично, но райе и каре :/ Иначе, стила ви не е по-различен от нашия..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си