С Wednesday666 във форума ли се запознахте?
-Да.
Коя зодия си? Чела ли си някога китайски хороскопи? Попадали ли са ти неща на Линда Гудман?
- Рак съм, и да, чела съм. Нищо на споменатата не съм чела, ще я погледна.
Какво ще ни кажеш за нестинарството?
- Няколко пъти съм виждала как се случва цялото нещо. С икона се танцува и мисля, че изпадаха в някакво състояние подобно на транс, , но може и да греша. Та, винаги съм гледала в стъпалата им и винаги ми се е струвало абсолютно нелогично да нямат никакви изгаряния или поражения, но е факт, че нищо им няма. Приемам, че е възможно сетивата им да са притъпени заради състоянието им, но не мисля, че абсолютно всички, които практикуват това, имат тази 'дарба'- най-вероятно има и някаква техника на стъпване, защото гледах, че дори разни хора от наблюдаващите изявяваха желание да се пробват. Аз със сигурност не бих, изглежда ми адски болезнено :Д
Ако сега дойда и ти дам летящо килимче, с което за две секунди можеш да отидеш където си поискаш, кое място би избрала и защо?
- Някъде, където е лято и има само плаж. Защото искам да си почина точно в момента.
Като каква майка си се представяш?
- Параноична, като гледам как се плаша от всяко залитане на мъничката ми братовчедка. Постоянно ще ме е страх да не падне, да не се удари, да не пипа фасове и боклуци, трудно е да си родител :Д
Какво за теб е интелект?
- Интелектът за мен е мозъчният ти капацитет, знанията, които си натрупал с изучаването на определени неща в училище/университет или с практикуването им и определено е различен от интелигентността точно по това.
Търпелива ли си?
- Мога да бъда 
Любими анимации/анимета?
- От мнооого отдавна не съм гледала нищо анимационно. Като по-малка имах всички серии на Том и Джери и Ну Погоди и си ги пусках, сега ако ми попадне по ТВ-то, пак си го гледам. По едно време се бях побъркала по анимета, много харесвах Death Note, обаче и този период отмина.
Животинка някаква имаш ли?
- Мхм, куче.
Последният път, когато си промени мнението за нещо?
- Не се сещам за последния път, обаче когато бях на 11-12 мислех, че ще чакам поне година и половина, за да започна да правя секс с приятеля си :Д След няколко години разбрах, че съм била много заблудена :Д
Спорт някакъв?
- Тичам и правя разни упражнения. Много обичам и кънки да карам, но за съжаление, доста рядко се случва.
Най-екстремното ти преживяване?
- Ох... веднъж, когато катерех един връх 5 часа. Забравих си слънцезащитния спрей и водата в колата :Д
Какво първо впечатление мислиш че създаваш обикновено?
- Предполагам добро :Д
Последната песен, която слуша?
- Sex on fire слушах сутринта.
В какво се чувстваш наистина добра?
-В писането на разни разказчета, есета и тн. И в говоренето! Преди беше и рисуването, обаче го зарязах нещо последната година
Снимка ще качиш ли?
- Във форума- не :Д
От къде си?
- Бургас.
Какви филми харесваш?
- Интересни. Драми, трилъри разни, (романтичните) комедии и разни тийн филми са ми адски тъпи.Много обичам да гледам Reality TV