Много ти беше скучно,нали
ае да им дам тон
откъде си? Сопот Сити
на колко си? Утре ставам на 18/18.08/
къде учиш? Гимназията в града ми
имаш ли pet?какъВ?Нямам,но искам куче,котка,заек Квото дойде
обичаш ли животните? Обожавам животните, искам да си имам домашно животинче,но това явно ще почака,докато се изнеса в отделно жилище от това на нашите
гледаш ли някой сериал? Гледам няколко - Анатомията на Грей,Престъпни намерения,CSI Ню Йорк, HIMYM ,Тhe big bang theory ... мда
последният филм,който изгледа беше..? Blade
какво мислиш за висшето образование у нас? Мисля,че има много какво да се желае като цяло от образователната ни система.Смятам ,че има потенциал при нас. Има добри висши учебни заведения , но като цяло има доста да гоним Европейските университети/колежи.
какво готвиш най-добре?Палачинки,кексове,курабийк и(като цяло десертите най-добре ми се получават) мусака,пълнени чушки...и най-елементарнички други ястийца,колкото да не умра от глад.
разбираш ли от градинарство и имаш ли цветя? Не, не обичам градинарството,не обичам и скасийни китки,не знам простооо...не ми идва отвътре да се занимавам с тея неща.
апартамент/вила/къща с басейн/къща без басейн-в какво живееш? В Имението на Плейбой Живея в апартамент
какъв парфюм използваш? По принцип не ползвам женски парфюми напоследък,но да кажем incandessence ... иначе най-редовно съм с Full Speed-a на баща ми ...последно му изпръсках Bulgari-то,ама така и така аз му го купих...докопах се до него и край
Последно редактирано от granger : 08-16-2012 на 23:46