Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
ХАХАХАХХАХА

Близначке, обясни това, че би стигнала до края, за да осъществиш целите си. Ама един хубав и подробен отговор искам.
Близначке, хубав и подробен отговор искаш .. Под "до края" имам предвид наистина до края. Нищо не ме е спирало да си постигна целите, затова и самите ми цели са малко и всяка една е наистина важна. За мен няма значение дали ще нараня например някого, ако постигна нещо важно за мен. И ще ти кажа защо - защото мен многократно са ме прецаквали заради нечия амбиция и аз не съм имала правото да се сърдя. След това, когато аз поискам нещо - то ми се превръща във фикс идея, ако трябва няма да спя, за да го постигна. Давам ти за пример образованието - сама виждаш в момента колко усилия изисква. И то не само сега, през целия период на обучението ти си го виждала. Както и си виждала хора, които хал хабер нямат какво ще се случи с тях и хич и не искат да направят нещо по въпроса. Винаги съм имала за цел да положа много усилия, за да вляза където и каквото искам. Това може да ти звучи като нещо нормално, но не е като да щракнеш с пръсти и то да се случи. А ти давам точно този пример, защото заради моите желания не съм си говорила с майка ми в продължение на седмици, подминавахме се като пътни знаци в нас. Това не смятам, че е малко. Скъсала съм си задника да уча, търпях кви ли не скандали и проблеми, но преминах през абсолютно всичко и в крайна сметка стана на моята. Предполагам не ми е най-добрия пример, но това е най-скорошното.