.
Резултати от 1 до 25 от общо 1719

Threaded View

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от LeprikonA Виж мнението
    На колко си? - 18.
    Каква е мечтаната сутрин за теб? Най-яките сутрини бяха с бившия ми приятел, особено когато не бяхме в града. Лятото обожавам да си пия кафето и да си пуша цигарта точно на едно определено място и с него седяхме там и се гушкахме и си говорихме.
    Какво определя една жена като силна? - Преодоляването на емоционално нестабилните моменти.
    А като стилна? Стилът за мен се състои в индивидуалността и реалната преценка, като не говоря само за начина, по който една жена се облича.
    Има ли личност, на която се възхищаваш? Защо? Има, но не е известна личност. Защото е много интелигентен и различен, защото знае как да постигне това, което иска и няма нещо на света, което да го спре, защото може да бъде адекватен във всяка една ситуация, защото има и нерви, и време да се оправя с всички неща, които са му на главата и все пак не спира да развива многото си хобита и защото е страшно добър човек.

За сега толкова (:

..
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Такаа, Криси,как се казваш? - Криси!

ретардед!
    Така.
    Какво искаш да учиш занапред. - Журналистика, писах го горе :Д
    Имаш ли предмет , без който не можеш? - Чак пък да не мога... май няма такова нещо. Вчера обаче се наложи да стоя без телефон за няколко часа и се чувствах сякаш съм с вързани ръце :Д
    Като каква определяш себе си? - На това също отговарях.
    Смяташ ли ,че съществува Бог? -[b] Не съм религиозна, обаче не мога и напълно да отрека евентуалната възможност за съществуването му...[/b/
    Имаш ли мото?- Оскар Уайлд - "Live! Live the wonderful life that is in you! Let nothing be lost upon you. Be always searching for new sensations. Be afraid of nothing."
    Вярваш ли в нещо?- Да, в интуицията вярвам.
    Какво яде вчера? - вчера се оядох. :Д МакДоналдс за обяд, пържени картофи за вечеря, после ядох две сухи пасти, хаха :Д
    Би ли изяла един нормален шоколад,ако ти дадат пари срешу това?- аз преди един месец вече изядох, цял! Даже беше и с цели лешници и беше дори доброволно

Have fun!
    Последно редактирано от PullMeCloser : 12-13-2012 на 16:07
    Everything changes, but beauty remains ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си