.
Резултати от 1 до 25 от общо 1719

Threaded View

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Здравей красавице моя <3.. здрасти ^^_
    Така - човек лош ли се ражда или става лош?
    Не вярвам, че съществуват хора, които се раждат зли. Просто има такива с по-лесно податлива на негативни влияния психика, а това в съчетание с кофти среда води до озлобяване. Миналата година по етика го коментирахме тоя въпрос, супер интересна дискусия се оформи, обаче от тогава не се е повтаряло за съжаление. хDD
    Какво мислиш, че се случва на хората, за да станат серийни убийци например?
    В криминалните романи често се говори за някакви дълбоки причини и като цяло има голяма доза субективност, но реалността вероятно е доста по-прозаична. Не съм сериен убиец (все още! :ДД), но мнението ми е, че подтикът идва от някаква ненавист, която съответно може да бъде към какво ли не. И в един момент просто претръпваш, спира дори да ти прави впечатление, убитите ти се сливат в някакъв обобщен и безличен образ...
    Вярваш ли в доброто?
    Вярвам. Достатъчно често го наблюдавам в чист вид край себе си или дори извън обкръжението си.
    А в такова, което не изисква нищо обратно?
    Вярвам.
    Била ли си влюбена?
    Не съм напълно сигурна, по-скоро не сякаш. Определено е имало сериозни увлечения обаче. Може би сега се оформя нещо.
    Какво те е накарало да се влюбиш?
    Могат да ме накарат супер много неща, предполагам. Страшно различни момчета са ме привличали;; в един може да ме привлече заразяващият позитивизъм, у друг пък да ми харесат интровертността и смелите идеи... При всички положения обаче има хора, с които си допадате, прекарвате си готино заедно, харесват ти външно дори, но просто я няма тръпката.
    Искала ли си някога животът ти да се е развил по-различно?
    Искала съм и в момента също е така. Не се оплаквам, имам много от нещата, които искам, но и има доста други, които трябва да се променят. Старая се да работя по въпроса. Вярвам, че човек сам определя какво му се случва. В огромна степен.
    Как си се представяш след 10 години?
    След 10 години ще съм се превърнала от момиче в жена, но залагам, че ще съм запазила немалка част от хлапето в себе си.
    Искаш ли семейство?
    Искам, разбира се.
    Вярваш ли в безкрайната любов?
    Нямам твърдо мнение по въпроса.
    Романтична ли си?
    Да, ама не в стандартния смисъл. Една потребителка от форума беше разказала как приятелят й се е появил съвсем неочаквано докато е била на лагер, донесъл й е чаши със сламки, просто е седнал до нея и й е направил лимонада. Такъв тип романтика харесвам, общоприетите клишета в голямата си част са ми изтъркани.
    После още ..
    Последно редактирано от paradosou : 12-17-2012 на 19:42

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си