Здравей красавице моя <3.. здрасти ^^_
Така - човек лош ли се ражда или става лош? Не вярвам, че съществуват хора, които се раждат зли. Просто има такива с по-лесно податлива на негативни влияния психика, а това в съчетание с кофти среда води до озлобяване. Миналата година по етика го коментирахме тоя въпрос, супер интересна дискусия се оформи, обаче от тогава не се е повтаряло за съжаление. хDD
Какво мислиш, че се случва на хората, за да станат серийни убийци например? В криминалните романи често се говори за някакви дълбоки причини и като цяло има голяма доза субективност, но реалността вероятно е доста по-прозаична. Не съм сериен убиец (все още! :ДД), но мнението ми е, че подтикът идва от някаква ненавист, която съответно може да бъде към какво ли не. И в един момент просто претръпваш, спира дори да ти прави впечатление, убитите ти се сливат в някакъв обобщен и безличен образ...
Вярваш ли в доброто? Вярвам. Достатъчно често го наблюдавам в чист вид край себе си или дори извън обкръжението си.
А в такова, което не изисква нищо обратно? Вярвам.
Била ли си влюбена? Не съм напълно сигурна, по-скоро не сякаш. Определено е имало сериозни увлечения обаче. Може би сега се оформя нещо.
Какво те е накарало да се влюбиш? Могат да ме накарат супер много неща, предполагам. Страшно различни момчета са ме привличали;; в един може да ме привлече заразяващият позитивизъм, у друг пък да ми харесат интровертността и смелите идеи... При всички положения обаче има хора, с които си допадате, прекарвате си готино заедно, харесват ти външно дори, но просто я няма тръпката.
Искала ли си някога животът ти да се е развил по-различно? Искала съм и в момента също е така. Не се оплаквам, имам много от нещата, които искам, но и има доста други, които трябва да се променят. Старая се да работя по въпроса. Вярвам, че човек сам определя какво му се случва. В огромна степен.
Как си се представяш след 10 години? След 10 години ще съм се превърнала от момиче в жена, но залагам, че ще съм запазила немалка част от хлапето в себе си.
Искаш ли семейство? Искам, разбира се.
Вярваш ли в безкрайната любов? Нямам твърдо мнение по въпроса.
Романтична ли си? Да, ама не в стандартния смисъл. Една потребителка от форума беше разказала как приятелят й се е появил съвсем неочаквано докато е била на лагер, донесъл й е чаши със сламки, просто е седнал до нея и й е направил лимонада. Такъв тип романтика харесвам, общоприетите клишета в голямата си част са ми изтъркани.
После още ..
Последно редактирано от paradosou : 12-17-2012 на 19:42