.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1719

Hybrid View

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Би ли имала връзка с мъж, към когото нямаш никакви чувства, но пък имаш финансова изгода?
    Щастлива/Нещастна ли си в момента и какво те кара да се чувстваш по този начин?
    Ако попитат семейството и приятелите ти за една твоя негативна черта, коя според теб ще кажат те?

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Би ли имала връзка с мъж, към когото нямаш никакви чувства, но пък имаш финансова изгода?
    Не, страшно противно би ми било. Това просто няма да съм аз. Не съм пълнолетна още, но отсега се опитвам да съм възможно най-независима.
    Щастлива/Нещастна ли си в момента и какво те кара да се чувстваш по този начин?
    В никакъв случай не съм нещастна, дори не мисля, че някога през живота си съм била истински нещастна. Имало е, разбира се, стремглави спадове и причини, които да ме смачкват емоционално, но не съм им се отдавала. Възхищавам се на хора, които въпреки всичко успяват да си запазят положителната нагласа и мисля, че също донякъде съм го постигнала (мда, скромно ). Щастлива също не съм, има неща, които липсват, обаче като цяло съм доста по-близо до това. Парадоксът е, че въпреки че имам много контакти те си остават някак на повърхността и просто се разминаваме с хората, а аз съм такъв тип, че принципно това ме устройва, но точно в момента ми трябва нещо друго.
    Ако попитат семейството и приятелите ти за една твоя негативна черта, коя според теб ще кажат те?
    О, със сигурност няма да е едно негативното качество ;д, но първото, което ми хрумва, е разпиляността. Ама във всеки смисъл - и в буквален, и към хората/идеите. Някак прекалено си пилея неизяснено енергията и околните се дразнят. Все пак съм доволна, че за основните неща си имам позиция и я следвам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си