Незнам какво да правя с приятеля ми ходим от година и половина...Но вчера се скарахме за пълни глупости .. Незнам какво да мисля държеше се странно от известно време .Отиде на почивка сам без мен и както всяко момиче се притеснявах да не би да ми изневери и тем подбни глупости .... Като се върна започнах да го разпитвам да не би случайно да е имал авантюра с някоя ... и караниците започнаха .Той ми твърдеше че е нямал нищо с никоя и че ако е искал да направи нещо да го ее направил . Били са му казали , че докато той е бил на почивка се е въртяло някакво момче около мен ..Това са пълни глупости не е имало момче около мен , но той не ми вярва ... Каза ми че от тук нататък няма да ме уважава и обича толкова че ще си има едно на ум ... Аз го обичам много и знам че и той ме обича , но какво ми стана и му казах да сложим край на връзката си , не го мислех изведнъж го казах .... И той не каза нищо просто едно " ок " както кажеш .... Тъпо ми стана винаги го лъжат че съм направила нещо не се случва за първи път ... Незнам какво да правя искам да си гу върна ... !