- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- maika mi
kak da nakaram maika mi da mi oskube vejdite pone malko...bila sam malka no ne moga da chakam 1-2 god pak
1.Тук се пише на кирилица
2.Ако са много гъсти и наистина трябва да се ускубеш, поне да ги оформиш малко. Поговори с нея
Кажи й, че искаш и т.н ..
На колко си ?
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
на почти 13 съм казах и намеквах,но след 1 или 2 год ,не са чааааааааааак толкова гъсти ,но не ми харесват поне мн малко между тях има косъмчета и там
Ами ако чакаш 1 или 2 год. ще имаш една веждатака че действай а м/у тях може и сама да си ги махнеш
![]()
Действай сама. Аз никога не съм искала разрешение, независимо за коя част от мене става на въпрос. А моите особено на тия години , т.е. на 12-13 години бяха супер гъсти и гадни, и просто взех и си ги оформих сама. Пред свършен факт няма какво да направи.
То аз съм момче и не съм искал разрешение от майка си..![]()
[ повечето ще кажете, че е педалско ] НО НЕ Е !!
Мисля, че всеки мъж който държи на външния си вид го прави - и все пак всеки избира сам за себе си !!![]()
Азис - Хоп [music]
Еми значи според мене - аз мразя жената да е с косми не съм некво ретро момче ..![]()
А това за космите аз си го избирам нали се сещаш..
А това, че жените не харесвали такива е пълно шитня - също така ако не се харесваше нямаше да се прави ..
Еми принципно аз нямам много косми между веждите ..![]()
![]()
Просто съм почнал и по тях преди доста време- преди около 3 години ..
а са съм на 17 ..
![]()
(по-точно да ги оформям за недоразбралите) ..![]()
Азис - Хоп [music]
Tonique, успокояваш се, че не е педалско виждам.. Не е педалско до една степен да махнеш 5-6 косъма по средата ако имаш, ама ако си правиш форма на веждата, вече си е за смях... :X
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Говори с нея, все пак живеете под един порив, трябва да има комуникация. И за какво майка ти трябва да ти ги оправя ти ръце нямаш ли си?
имам ръце,но има момичета,които започват така и стават веждите им зле оформени и криви и съм чувала,че за първи път е по-хубаво на козметик ,но не мога да отида...Бих го направила сама,но нз дали няма да си навредя нещо или тя да ми се разсърди,че съм напр нещо без нейно съгласие...гъсти гъсти да взема да ги снимам :д ее ......тя ми каза ,че нейните без да ги скуби са били добре оформени и чак на 15-16 някъде ги е оскубала...нз дайте съвет оттук нататък
говорих , но нищо
Не така, че ще изкарате на момичето някое наказание или скарване с майка и.
Към авторката: Майка ти има ли някаква конкретна причина, поради която не ти разрешава да си ги оскубеш?
Питай я, ако не ти даде нещо приемливо като причина започни да мрънкаш и да ревеш, кажи и, че не се чувстваш добре така, че всички на твоята възраст са с оскубани вежди (че даже и момчетата) и че ти се подиграват. Лъжи бе, момиче.
А ако не мине и тоя номер може сама да си оскубеш поне между веждите (ако тва е проблема) или накарай някоя приятелка, която има опит и и вярваш.
Prettiness is the enemy of beauty - it cancels
out beauty's greatness, grandeur and presence.
Мерси не съм предприела нищо заради това и още една причина.Не искам да се карам с майка ми.Има причина ,казва ми,че ,ако се скубя от толкова малка ще ми увисне веждата надолу,аз и казах ,че не е така ,но държи на своето...Мрънках и намеквах няколко пъти ,ноооо не. Всъщност това,че всички момичета от кл.,освен две де и аз, са с оскубани вежди си е истина ,но за момчетата -не...И наистина са ми са се подигравали няколко пъти и казват,че имам 1 вежда,но имам съвсем малко косъмчета.Та така това не е лъжа :д.Само,чее чакам подходящ момент да кажа.И аз имам фр ,която си ги скубе от 10 год.Нямам такава фр ,която може и би го направила хубаво и без гаври...Идеята за лъжата- аз наистина не се чувствам красива така и не е лъжа ,но ще се опитам да приложа ,мерси най- хубав комент)
м/у веждите си махни косъмчетата сама, а самите вежди... ако толкова не искаш на козметик, просто ги сресвай ;р с четчица или по- ефективно- с безцветна спирала, така че да изглеждат по- тънки.
always late but worth the wait!