.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    anonymous708973
    Guest
    Попринцип няма нищо нередно да правите секс от първия ден. Няма нищо нередно и да си иска. Даже няма нищо необичайно в това да иска сериозна връзка, но и секс от самото начало.
    Но...

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    В случая глупавото е, че той ти го натяква така явно, че даже и ти дава пример с бивша.
    нагло е. Затова и си мисля, че просто иска да те излъже.
    Съветът ми е да правиш секс с него. Направи си кефа, пък... ако е тръгнал да те зарязва, махай го. Трябва ли ти такъв?

Пичове не ми се четат всичките ви тъпотии... ако ходите от един ден значи момчето те храесва и иска по някакъв начин да си изкаже чувствата към тееб щом 2 години го е правил така кво очакваш да стане друг човек? А и СЕКСЪТ СБИЛЖАВА ХОРАТА (говори се за връзка а не еднократен) (ПС2 който го опровергае тва му давам 10 лева)....

И кой нормален мъж хванал се с красиво момиче ще я зареже след едното чукане я се осъзнайте всеки иска да има секс другарче НАЛИ? и в последствие казах секса сближава хората ще те заобича и може да искарате (зависи от вас) дълго...
    П.С. БАТЕ НЕ МИСЛИТЕ ЛОГИЧНО

ЕДИТ:

Малко се агресирах защото за мене тва е нещо което съм преживял даже и числата са идентични за момент си помислих че постът е написан от бившата ми... тряяше ми половин кутия да изпуша докато прочета коментарите и нерви за две години напред... имах чувства към нея и на първата седмица и казах какво искам защото все пак момче съм и съм свикнал п такъв начин да си изказвам чувствата така че не си мисли че е само заради секса... и ще се повторя но за мене тва е болна тема и доста трудно я прочетох
    Последно редактирано от sokol02 : 08-16-2012 на 12:26

Супер фен Аватара на Me4encety
    Еми пусни му.Апф голяма работа го изкарахте тоя секс

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Супер фен Аватара на Cloud9
    Изкарахме го,защото като момиче мога да каже,че ми се е случвало ей така да ми кажат,че ме обичат, искат да са с мен и разбираш ли искат и секс.Получи го. Не го видях повече. Веднъж се засякохме,но той се скри зад дърво! Ей затова така говоря.Щях да си замълча, ама още ми е гадно. НЕ искам и друг да го преживява.което не значи на 100 процента ,че твмърдя,че всички мъже са такива. Знам,че мъжете със секс си показвате чувствата, но neswflash - за нас не е винаги така.

Към авторката- ти си знаеш дали да му се довериш или не най- добре. Дори и месец да те изчака не е гаранция,че после нещо ще стане.Демек -веднъж се живее. Презерватив задължително

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от blqqqh Виж мнението
    Случвало ми се е момчета да ми казват... искам да съм с теб завинаги ... колкото и само да им пусна и като им кажа... няма поне до 5тия месец .. и те се пулят и ме питат АМА ЗАЩО ?
    Ако съм мъж и няква пикла ми заяви, че няма да ми пусне до петия месец, толкова звучно ще я пратя на майната й, че ще я е срам да ме погледне. А дори и да се осмели, аз няма да я погледна и публично ще се линчувам, че съм харесал няква, дето ми се прави на аз-управлявам-света-с-вагината-си.

Супер фен Аватара на Me4encety
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Изкарахме го,защото като момиче мога да каже,че ми се е случвало ей така да ми кажат,че ме обичат, искат да са с мен и разбираш ли искат и секс.Получи го. Не го видях повече. Веднъж се засякохме,но той се скри зад дърво! Ей затова така говоря.Щях да си замълча, ама още ми е гадно. НЕ искам и друг да го преживява.което не значи на 100 процента ,че твмърдя,че всички мъже са такива. Знам,че мъжете със секс си показвате чувствата, но neswflash - за нас не е винаги така.

Към авторката- ти си знаеш дали да му се довериш или не най- добре. Дори и месец да те изчака не е гаранция,че после нещо ще стане.Демек -веднъж се живее. Презерватив задължително
    Окей и аз като МОМИЧЕ мога да кажа,че преигравате.Ще кажеш,че ако му пусне и той я зареже ще свърши света.Просто ще си направи кефа,а от там нататък може да продължат или не.Не разбирам дилемата

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ако съм мъж и няква пикла ми заяви, че няма да ми пусне до петия месец, толкова звучно ще я пратя на майната й, че ще я е срам да ме погледне. А дори и да се осмели, аз няма да я погледна и публично ще се линчувам, че съм харесал няква, дето ми се прави на аз-управлявам-света-с-вагината-си.
    Това.
    Welcome to the Jungle...

Голям фен Аватара на chushkopek
    Цитирай Първоначално написано от Me4encety Виж мнението
    Еми пусни му.Апф голяма работа го изкарахте тоя секс
    ТОВА МАМКАМУ! И мнението на пантерата.

Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението

И какво ти стана като му пусна? Направи си кефа? Ужас....
    Последно редактирано от chushkopek : 08-17-2012 на 11:36

лелеле ограничени пикли бол... надявам се някой ден да намеря момиче като теб пантерке <3 май тя е единствената здраво мислещА тук

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си