.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Кенпачи
    Момчето иска чисто и просто Ибане . Щом от първия ден те натиска за секс , сама си направи извод колко е сериозен

Фен
    Град
    sofia
    Виж какво аз съм на мнение, че той определено иска да те изчука. Всеки би могъл да ти каже, че е по сериозните връзки (щото и момчетата и момичетата искат сериозно и всеки знае, че това нещо ще се хареса на човек, като го чуе, и всеки знае, че сериозно трудно се намира), но въпреки това той пак може само да те чука. И всеки, който иска да те изебе просто знае, че като ти каже, че е по сериозните връзки, това е един вид стъпка напред към победа за да му пуснеш ти по-лесно! Дали ще му пуснеш или не, НО аз виждам, че ти или нямаш куража да му откажеш, или искаш да го направите и не си сигурна. Аз бих ти казал да изчакаш малко за да видиш дали стават нещата между вас, но тъй като той те ''задължава'' да му пуснеш, ти нямаш време да видиш дали въобще би станало нещо между вас, следователно щом той те притиска кажи му ''чао''. А той щом е започнал да ти говори за бившата му, което е АДСКИ жалко, защото е видял, че ти си му упорствала и той е видял, че това е последното нещо което той би могъл да каже и го е казал, не знам толкова ли е безмозъчен, че те е подценил до такава степен за да го каже това. Ако питаш мен той си мисли, че ти си с акъл на 10 годишна, а не на 17. А бъди убедена, че той не може и няма да си хване някоя друга толкова бързо. Щом на него не му се чака за теб, тогава му кажи ''чао'' и тогава дори не би имал и кой да чака. А щом пишеш във форума значи бая си мислила как да постъпиш. Е ето аз ти казвам моето мнение и смятам, че ти обясних защо и как точно ! Е това е от мен. Прави си изводите !
    Последно редактирано от AirCrafter : 08-11-2012 на 00:04

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си