.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Наръчник

Повече от фен Аватара на zliat

Наръчник

Предложението ми е тази тема да се превърне в наръчник за свалки.
    Като за начало свалките в интернет пространството,а по-късно и в реалния свят.
    Всеки се е сблъсквал с този проблем,рано или късно,дали момиче или момче...абсолютно всеки от нас.
    Не говоря за статии които са по 10-15 хиляди символи и не стават за нищо,освен за тоалетната.
    Идеята ми е за практични работещи съвети с реално приложение в настоящия динамичен тинейджърски свят.

П.П.:Надявам се да се намерят хора подкрепящи идеята и темата.
    Последно редактирано от zliat : 08-10-2012 на 20:20

Наръчник за свалки? Научaваш заучени фрази от тези, които ще дават акъл и като отидеш на среща се правиш на клоун?
    По-добре е всичко да се случва спонтанно, особено на среща. Ако планираш някакви стъпки има вероятност всичко да се прецака.
    Последно редактирано от Kavichki : 08-11-2012 на 14:10

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Или ти се отдава или не. Ако си от втория тип, каквото и да се опитваш да имитираш ще звучи заучено и не на място.

Повече от фен Аватара на zliat
    Цитирай Първоначално написано от Kavichki Виж мнението
    Наръчник за свалки? Научaваш заучени фрази от тези, които ще дават акъл и като отидеш на среща се правиш на клоун?
    По-добре е всичко да се случва спонтанно, особено на среща. Ако планираш някакви стъпки има вероятност всичко да се прецака.
    Доста е обезкуражаващо постоянно да опитваш и постоянно да те режат....без да има явна причина.

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Или ти се отдава или не. Ако си от втория тип, каквото и да се опитваш да имитираш ще звучи заучено и не на място.
    Идеята е да се реши кардинално проблемът с пускането на почти една и съща тема по една и съща причина.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Ето ти съвсем кратък наръчник от няколко стъпки

1. Тестиси
    2. Изглеждай добре
    3. Говори добре

това ти трябва и си готов, майната им на километричните статии.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Наръчник за свалки? Я , пак?
    Няма такова чудо, схващаш ли? Няма начин просто да наизустиш някакви си фрази, да ги приложиш и някоя да ти се върже. Тъпо е. Изключително тъпо. Най - добрата свалка е тогава, когато си оригинален и казваш, това, което мислиш. Без да използваш някакви тъпи и банални фрази. Просто това, което ти казва сърцето. И да бъдеш себе си, разбира се.

Ееееееееее т'ва "Бъди себе си".....

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    ^ Може да звучи банално, ама си е самата истина. Нужно е човек да вярва в себе си и да е такъв, какъвто е - не да слага някоя маска, за да впечатли другите. Изключително безсмислено.

Знам, че е така, но е много банално, наистина. Аз лично съм останал с впечатлението, че някой хора се опитват да подражават на филмови звезди. Пояснявам - жестове, преправяне на гласове, физиономии, походки и т.н...

Голям фен Аватара на notlike
    Искат съвет за успешна свалка - важното е да не ти пука. Пробваш - не става -> хвърляш. Пробваш отново. Евентуален провал няма да си го слагаш на сърцето и ще трупаш опит на всичкото отгоре. А ако стане, още по-добре. Ето това е - другото е майтап работа...
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Наръчник ?! о.О
    клишета:бъди себе си,бъде естесвен-всъщност какво повече ти трябва?
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си