- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Болка по време на секс?
Здравейте имам следния проблем..преди няколко месеца правих секс за първи път и страшно много ме болеше , имаше кръв и тн - следователно поне според мен съм вече отворена.Но след това правих секс за втори път и отново изпитвах същата болка , дори на моменти беше още по - силна. Имате ли някаква идея защо не минава болката и дали проблема е в мен? Както и друг въпрос ако момчето е с презерватив , но свърши вътре в теб има ли някакъв шанс да стане гаф?
Аз започнах да изпитвам удоволствие едва след 4 - 5 път. Така, че няма нищо ненормално в това. Сега си в процес на разширяване по - скоро.
Аха мерси , малко ме успокои ;d а за другия ми въпрос , ако момчето има презерватив но свърши вътре в теб , има ли опасност от гаф?
на 15 години съм. Аз няма откъде да съм сигурна ,че е здрав..
Презерватива винаги трябва да е в срок , а ако сложите и малко лубрикант шанса да се скъса е нулев.
Е, възможно е да те боли и до 4-5 път.
За това дали има шанс да стане гаф, ако се използва ЗДРАВ презерватив - НЕ! Твоя приятел да проверява след това кондома и най-важното да го слага правилно, за да не се скъса!
Сега почва да брои колко пъти го е правила и след петият път пак ще пише :р
Нормално е, спокойно. По принцип винаги се интересувате от първия път и... "Първия път, та първия път", ама не се сещате да питате за после.. Може и на 20 път да те боли, трябва практика, трябва да се разшири, да се доразкъса химена, може и кръв да има.
Ако момчето е с презерватив и свърши в теб няма опасност да забременееш, ама за да сте по-сигурни е най-добре да не го прави. И по принцип, ако е свършил в презерватива, можеш да разбереш дали е скъсан или пукнат или има дупчица като го напълниш с вода. Ако изтича от някъде - лошо.
Първоначално написано от antifashionshit
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim