.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 847

Hybrid View

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от chushkopek Виж мнението
    Ако те нарека кифла ще се обидиш ли? Не,защото не мисля,че съм такава. Какво разбираш под кифла? Не мога точно да го обясня,ако ти го покажа на снимка по ще ме разбереш Ти като такава ли се определяш? Определено не. Дефинирай "кучка". Кучката не е к**ва.Това е жена,която се бори докрай,за да постигне целите си.Тя не търси единствения,може би защото тези жени,определяни като "кучки" са били много наранени от някой мъж.Много хора казват,че "кучката" е жена,която спи с всички за удоволствие,а к**вата - за пари.Според мен не е така.Много хора казват "Любовта е кучка",защото понякога е гадна и безкористна,точно както жените,определяни като такива. Какво според теб е нужно за успешна връзка? Доверие,честност,разбирате лство,уважение и най-важното любов Твоята такава ли е? От части да,но не винаги всичко е перфектно. Според теб хората омръзват ли си или просто не мислят преди да започнат връзка? Те колкото и да мислят,не са врачки.Не можеш да знаеш дали някога,човекът до теб ще ти омръзне,но след време,почти винаги,любовта си отива и остава само навикът. Кое тежи повече 1 кило памук или 1 кило желязо? Ааа,това го знам Равни са. К'во ше кажеш за математиката? Какво да ти кажа,изобщо не я схващам. Точните науки като цяло? Бих казала,че много от тях,няма да са ни толкова необходими,но все пак много от тези неща е нужно да се знаят . Колко запетайки изпуснах в този пост? Ами аз намерих 5? ;д
    ^^
    Последно редактирано от fenkaaa : 08-11-2012 на 00:57

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си