- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- да си излея душата малко
Преживях същото като теб. По принцип съм весел човек, забавен, но след последната ми връзка коренно се бях променила, всеки ден плачех, всеки ден се самосъжалявах,а този тъпак, който ми беше гадже, седеше и ми се хилеше и 1 път не оказа никаква подкрепа, нито ми каза баналния израз "всичко ще е наред"... Твоя приятел поне ти е казал, че ти се кефи на болката, а този глупак, който беше с мен ми се гавреше, обиждаше и после ми казваше "Защо плачеш? Аз не искам да те нараня" , което беше още по - зле , защото ме лъжеше.. Стигна се до шамари, ритници, биеше ме и кво постигнах ? Нищо нали.Дадох му една власт над мен, той ме управляваше като играчка и знаеше, че каквото и да направи, аз ще го търпя и плача за него. И знаеш ли какво направих ? Бях като теб, постоянно приказвах колко го обичам, но един ден ми преля чашата, зарязах го и сега, когато той видя, че не му тичам по дупето се осъзна и разбра какво е имал и остана само с надеждите да бъда с него, а на мен ми ОЛЕКНА, че го заебах тоя психопат. Това наистина са психопати, бягай надалече от такива хора и най - вече не си избирай първия, който видиш за гадже, а си подбирай хората ! ЗАРЕЖИ ГО, НЯМАШ РАБОТА ПРИ ТОЗИ ЧОВЕК ! Изпатила съм си от това и ти споделих историята ми, дано се замислиш и да го оставиш !
Успех !
Истинска щедрост е да направиш нещо хубаво за някой без той да разбере за това!