- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- За първата менструация
Като цяло се чувствах подготвена.С майка ми и нейната майка(баба ми) бяхме водили специални разговори за това и знаех всичко-как се слагат превръзки,кои са подходящи и т.н. Имах си и специална книга за пубертета-подарък за 10-я ми рожден ден и още оттогава знаех какво ме очаква.Тъй като бях сигурна,просто усещах,че ще ми дойде онзи ден,си сложих ежедневна превръзка.С мама излязохме из центъра да пазаруваме летни дрешки и се върнахме малко преди обяд.Аз много исках да видя дали ми е дошло,но тоалетната беше заета,затова както си бях в коридора проверих(доста тъпа реакция :@ ) и видях,че в/у ежедневната ми превръзка имаше кръв.Точно тогава майка ми и баба ми дойдоха и като видяхаа... Голям смях бешеАз супер спокойна,ухилена до уши,баба ми по-притеснена и от студентка на изпит,все едно не на мен ми е дошло,а на нея,майка ми търсеща превръзки...Въобще,шантава работа
![]()
![]()
Та майка ми ми даде една ежедневна превръзка на Carefree,каза ми да отида до тоалетната да си я сложа и така...
Преди да ми дойде се чувствах супер отпаднала.Два дена не станах от леглото,постоянно ми беше криво и лошо и не ми се ядеше...А след като ми дойде се чувствах спокойна,защото знаех,че ще имам възможността някой ден да имам деца.След разговора с майка ми се чувствах окей,без никакви проблеми,а и тя прояви голямо разбиране.В разговора участваше и баба ми,между другото,тя също прояви голямо разбиране...
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥