Здравейте приятели. Ще споделя нещо,което ме мъчи и нека да поясня ,че изобщо не се смятам за безгрешна и моля без нападки... Който иска може да помага,никого не задължавам.
Нека първо дадем имена на нашите герои,за да не се объркате. Първият нека бъде ПЕТЪР. Петър е момчето,с което имам един вид особена връзка от няколко години. Казвам особена,защото той самият е от тези типове,които не обичат да споделят толкова. Именно за това имахме проблеми и много раздели,защото не ми обръщаше достатъчно внимание,а извинението му беше ,че има някои неща на главата в които не иска да ме забърква за това ме е дистанцирал. Но истината е ,че е първата ми любов и истински го обичам,както и той мен. Успяхме да оцелеем след всичко и отново бяхме заедно. Но след поредната издънка от негова страна ми писна и го оставих. Любов с любов се забравяло. Реших да пробвам. Запознах се с друго момче да го наречем ПАВЕЛ. Той се оказа страшно истински и невероятен,бързо ми хареса и успях да се съвземам с него и да позабравям Петър. Бях щастлива и обгърната с внимание,което така и не получих от Петър. Павел беше страхотен и нереален дори. Но дойде момент в който той реши ,че трябва да ме напусне,защото направи нещо с мен,което не можа да понесе. Каза ми,че ме обича,но не може да ме погледне в очите от срам за това по-добре било да се разделим. Пуснах го,и за втори път бях разбита... След около 2 месеца Павел ме потърси и ми се обясни в голяма любов и обясни колко много съжалява. Тъй като много ми липсваше ,приех го отново в живота си. Но през това време никога не спирах да мисля за Петър. Знаех,че той няма да се промени колкото и да ми обещаваше ,за това реших да бъда отново с Павел. Но Павел замина на морето да работи...Петър отново ме потърси и ми призна някои неща ,които бяха много дълбоки. Обясни ми как няма да се откаже от мен и ме обича и иска да бъдем заедно и ,че този път наистина ще се промени... Кажете ми.. какво да направя аз? Дали да избера ПЕТЪР - момчето с което съм истински щастлива и което истински обичам с надеждата ,че може би този път ще се промени а тоест - ще ме търси повече и повече внимание ще ми обръща,защото и аз бях виновна донякъде,защото чаках само той да ме търси,а аз него не.. Или да избера Павел- и да се надявам ,че ще го обикна поне наполовина колкото Петър и ,че с него може би ще забравя Петър. Обърква ме и това ,че ПЕТЪР и за миг не ме остави,бореше се за мен докато Павел страшно много ме нарани,той ме изостави без да си помисли как съм се почувствала и едва след 2 месеца ме потърси ,за да попита как съм.
Знам,че изглежда странно ,че може би обичам две момчета и ще го сметнете за детинско,но фактичесски не е така. Обичам Петър,а с Павел се чувствах страшно добре и защитена почти влюбена и той ми отне нещо ценно,ако можете да ме разберете ,но не съжалявам за това и не искам да го наранявам,ако реша да избера Петър,но все пак Павел ме нарани достатъчно като реши да ме остави,защото не можа да понесе отговорността. Аз желая да бъда с Петър ,но ме е страх,че отново може би няма да се промени и пак ще се разочаровам. Но и не искам да ранявам Павел с решението си.. Боже..дори аз като го чета ми звучи всичко някак си НЕнормално...
Очаквам мнения все пак.