.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Фен
    Град
    НякъдеЕе п0 шир0кия свят!

Question Любов vs. Приятелство

И така, интересно ми е едно: всеки се оплаква от любовни проблеми "има си приятел/ка", "най-добър/добра приятел/ка ми е", "харесвам го/я, ама той/тя не знае, как да й/му го кажа". А защо НИКОГА досега не съм срещала тема от сорта "Скарах се с най-добрият/добрата ми приятел/ка"??? Разбирам, че взаимоотношенията мъж-жена са по-сложни, но не мисля, че са по-важни. Поне на този етап от живота (пубертета) след поредното гадже остават приятелите, нали така?
    http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/

I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!

По принцип в този етап от живота приятелите трябва да са по-важни. Много ме учудват хората, които забраняват на половинките си да се срещат с приятелите си или ги карат да избират. И като скъсате след 2 седмици какво? Нито приятели, нито гадже.
    Но всеки си има приоритети.
    Prettiness is the enemy of beauty - it cancels
    out beauty's greatness, grandeur and presence.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ами, защото си има раздел малко по-надолу. "Училище и приятели". Там са темите, които търсиш.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Приятелството и любовта са важни по-различни начини.Най-хубавото е когато има приятелство в любовта.Но не трябва да се слага нито едно от двете над другото още повече пък да се избира заради разни ултиматуми.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Повече от фен Аватара на Kamikazeto
    Определено истинските приятели остават след всички други и т.н....но караници с точно тези хора се случват по-рядко(поне при мен защото като хора вие си имате голямо доверие, познавате се, няма скрити неща, подхождащи си хора сте)...други фактори са например ревността, секса..това го няма в приятелството...някакси е по-лесно да поддържаш едно приятелство защото го няма самото харесване и по този начин гледаш на човек реално, а не пренабрегваш неговите недостатъци(както става в повечето връзки) и така обективно да оцениш хората и да си паснеш с някой с когото ще сте в "добро и зло"... друг е въпроса че когато имаш "най"-добър приятел от срещуположния пол нещата са лееко по-трудни отколкото от твоя. Просто всеки който има поне 1 истински приятел може да го осъзнае това, дори и да е нямал много връзки ((:

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    'Щото това е раздел Любов. И повече хора като чуят любов не се сещат за майка и бащичко, или Петър и Иванка, ами за бивша/настояща/потенциална бъдеща тяхна половинка.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Приятелството и любовта са важни по-различни начини.Най-хубавото е когато има приятелство в любовта.Но не трябва да се слага нито едно от двете над другото още повече пък да се избира заради разни ултиматуми.
    +1
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си