- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля ви, помогнете!
Как да си му върна, че ме заряза..Обичах го толкова много и излъгах всички, за да се виждаме, а той е искал само секс. Искам да изпита какво е да страдаш, както аз страдах
Последно редактирано от ednagolqmataina : 08-10-2012 на 00:24
К'ви са тия глупости? Искаш да страда? Хвани клещите и му го отрежи... Я си гледай живота и не драматизирай, радвай се, че е станало сега, а не след 10 години, когато наистина ще си си пропиляла времето за един боклук.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Той не ти е виновен , че ти си му се вързала, ако беше помислила сега нямаше да имащ причина да му връщаш. И като не искаш само секс ами и връзка, първо опознай човека и тогава си отваряй краката.
Сега просто не се занимавай с него, няма как да нараниш човек, на когото не му пука за теб.
Защо не си го опознала преди това ? Вече много момчета искат само секс. Нека ти бъде безразличен и рано или късно ще се появи момче, което наистина ще те оценява. Я горе главата и не мисли за глупости.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Вината си е твоя. Да беше го опознала
първоначално , преди да си отвориш краката. Вързала си се, проблема си е твой. Няма смисъл да му отмъщаваш, защото всичко си е било по твое съгласие, нямаш право да го съдиш. Хайде, порасни вече и това да ти е обица на ухото.
Цялото това "връщане" би било пълна детинщина, която просто би му вдигнала егото.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Да му го върнеш на него, защото ти му се връзваш и нямаш мозък ??? Па давай. Това ще е поредното логично нещо което правиш.![]()
Че кой е казал, че съм правила секс с него, разбира се, че не съм, той точно затова ме заряза- защото не го направих, въпреки, че ме притискаше и накрая ме заряза, а неговите приятели ми казаха за това, че никога не ме е обичал чак като бях плакала след раздялата.
Ако обичаш някого, няма да искаш да му отмъщаваш и да страда.. Да му го върнеш, да го накараш да види какво е, да го боли, да реве, да страда - по-хубаво ли ще ти стане, ще ти олекне ли? Я се стегни момиче! Как може въобще да мислиш за такива глупости? Най-хубавото нещо, което можеш да направиш, е да продължиш напред. Забрави го, не ти трябва такъв боклук.. Нормално е да се почувстваш предадена, наранена и подобни депресивни състояния, но това ще мине. Гледай си живота и не се занимавай с ебачи повече, за да няма пак мрън мрън![]()