.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

преглед на приятелство?

Шибания фейс ми стана дневник и видях,че няма преглед на приятелство отдолу на публикациите. при вас има ли ?
    Последно редактирано от kitti123 : 08-11-2012 на 13:05
    Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!

цъкаш на профила на човека> после кръгчето горе в дясно до съобщения> първото нещо трябва да ти е прегледът

да да , това го знам. Но преди примерно някой ми публикува песен и отдолу имаше харесва ми , добави коментар и преглед на приятелство. Сега го няма.
    Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Голяма работа като го няма под всяка публикация - нали все пак го има като опция ...
    С тоя фейсбук тотално сте изтрещели о.О
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

хехех ... МНОГО обичам хора , които не ме познават , а се правят изводи за мен , представи си от един коментар

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    ^ Такова впечатление правиш. Само заради една опция в проклетия Facebook направи цяла тема. Според теб дали не си изтрещяла по този Facebook. Не превръщайте сайта в мания.

хах... не ми трябва за преглеждам собствените си приятелства , а друго ( с цел компромати.. а бе дълго е ) и аз се чудя защо ви се обяснявам. За пореден път се убедих , че в тоя сайт винаги ше се намери някой , който ше скочи с/у теб и в случая ше те обвини колко се зарибен по фейсбук (което няма как да знаете). И все пак МЕРСИ , че жертвахте времето си за мен и моята "мания" !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си