Вече съм я боядисвала в различно кестеняво от моето. Иначе бих пробвала и нещо по-светло.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
В карамелено или червено,но не ми стига смелост,а и не искам да я съсипвам още от малка.![]()
Аз преди няколко месеца я направих червена. Хареса ми, но се отказах да я поддържам, за това пак ще си стане кестенява скоро.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Естественият ми цвят е тъмен, но съм била руса, розова, кестенява на кичури, но най-много си обичам червеното <3
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
единственото,което бих си направила е или един кичур (розов/лилав/син и т.н.) , или просто руси кичури на цялата коса,но аз си имам естествени... друго не мисля,че ще ми отива.. а иначе не мисля да се боядисвам от малка
Какъвто и цвят да е, ми харесва да стои естествено. Лятото я потъмнявам защото хващам известен тен, зимата май пак ще се боядисам червена, защото ставам доста бяла. Но червеното пак е в рамките на нормалното, а не прекалено наситено. Такива сини, зелени, розови коси не приемам...
Единствено руса и черна няма да се боядисам. От кестенявите и червеникавите нюанси мога да експериментирам доста.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Имала съм сини кичури като по-малка , а сега съм червена и ме кефи цвета...
Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!
била съм на руси кичури,цялата руса (светло към сиво) ,последно бях тъмно кестенява (шоколад) но мисля вече да не си е тормоза косата ;д иначе естествения цвят си ми е мн тъмно русо към кафяво :Д![]()