- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- режим на манекенките
Чувала съм,че за да бъдат слаби манекенките един ден ядът,а на следващия стоят гладни и така ги редуват.Вярно ли е това?
Да, а при манекенките обикновено има и 1 нещо, нарича се ген.. доста по-силно от всяка диета.
По-скоро става дума за мит.
Ако мислиш да го прилагаш на практика,бъди предупредена,че идеята не е много добра.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Аман от простотии! Спрете се с тия диети и с тия манекенки! Просто се хранете здравословно (има къде по-голям ефект от диетите).
Queen of the Damned
С каквато и да е диета, ако нямаш подходящи гени, няма да изглеждаш като манекенка. Трябва спорт, а не гладуване! Въпреки всички режими, които манекенките спазват, те си имат гените.
не разбрахте ли че с диета без спорт нищо не правите... и да,до колкото знам е вярно...
зависи за кои манекенки говори. А си си вредиш на здравето по този начин ако се опитваш да го практикуваш
Да гладуваш и да си мидслиш,че така ще отслабнеш е най-голямата простотия,която бях чувала!!!
Храни се здравословно и спортувай!!!
aз го бях спазвала и ефектът беше, че после като ям много-не качвам и грам, а като не ям или по малко -качвам. Добре е да правиш един такъв ден на седмица , а през останалите яко спорт и движение
Режимът на манекенките, за който аз съм чувала е повръщане. Извинявам се за израза, но е така. След като се нахранят отиват в тоалетната. Имам приятелка, която по този начин си съсипа живота и сега БУКВАЛНО е анорексичка. 5 години по-голяма е от мен, а сигурно е по-лека.
Оо, да, определено си е истинаС пико абитуриентките отслабват по баловете, а камо ли една манекенка, която има повечко пари и е в неин интерес да бъде кльощава.. А за това с гладуването - ам не съм много съгласна, ако гладуваш (без да спортуваш, има хора които просто не обичат) наистина ще отслабнеш, макар и трудно може би . Все пак аз лично не одобрявам заседналия начин на живот
![]()
оффф. дори да гладуваш нали после като се храниш всичко ще се превърне в мазнини, защото организма ти ще се презапаси за този ден в, който няма да ядеш. Ефекта ще е нулев, че може и някое друго килце да качиш...Пък и едва ли изведнъж ще ти дойде толкова воля, че да не ядеш нищо. По-добре запиши някой друг спорт и си гледай живота.
Повечето хора си съставят мнение на базата на стереотипа, че манекенките гладували и постоянно спазвали диети. Честно казано винаги съм считала, че става въпрос по-скоро за ген. Освен това те имат и по-висок ръст, така че поддържането на фигурата не е кой знае колко трудно. Нужни са им единствено упражнения за по-стегнато тяло. Има го и другия вариант, който вие описвате, но мисля, че е по-скоро изключение. Мисълта ми е, че ако структурата на тялото и гените ти не позволяват с малко усилия да имаш като тяхното тяло, гладуването няма да си струва, а и ефектът няма да и същия. Спортувай, колкото да не изглеждаш отпусната и това е.
Много от манекенките не си позволяват да криволичат от здравословното меню, защото после ги очакват зверските компенсации във фитнес залата. Не говорете, ако не сте запознати. На тях им се плаща, за да изглеждат добре.
Хора, не си съсипвайте здравето, не си заслужава. Ако сте решили да отслабвате, правете го с разум.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
И аз мисля, че е до ген главно. Плюс, че те могат да си позволят свястни диетолози, фитнес инструктори и прочие. При тях изготвянето на програма е първото и някак естествено нещо. Не вярвам, че се убиват от глад точно те. Просто има кой да им каже какво и как може. Впрочем, това е нещо съвсем посилно на всеки, макар и с малко повече четене и е много по-разумно да се захванеш един ден и да изчетеш всичко за диети/спортове/калории/режими/здравословно отслабване и после да си съставиш план, отколкото да се водиш по разни митове и легенди за какво правят манекенките.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
^+1
Най-малкото е смешно. Със сигурност повечето от нас не могат да си позволят да правят разходите, които имат манекенките, а те повярвайте, са огромни. Едва ли ще седнете да давате по 100+ лв, за да си позволявате неща от сорта на прясна атлантическа сьомга и императорски ориз ежедневно, защото менюто на известните е изготвено точно от такива храни.![]()
Режима на манекенките е една краставица с домати, после пръстчето в устата и всичко отива в тоалетната.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Ще ме извиняваш, ама менюто на манекенките е всичко друго освен здравословно. Да, има манекенки със страхотни тела (като по-известните "ангели"), но масово са откровено кльощави и изключително неприятни. Момиче с тяло, чиято кожа е опъната по кокалите, има всичко друго освен здравословно меню.
Манекенки не познавам, но ще ти дам за пример момиче, което трябва да си поддържа тялото със същите усилия. Треньорката й от спорта, с който се занимаваше, я караше да тренира на една зелена ябълка.
Доста трябва да си зле и най-вече мързелив,да се подлагаш на подобни изтезания, когато можеш да отслабнеш и по здравословен начин, който обаче включва спорт,който е спънка за някои,съдейки по всичките теми които прочетох за отслабване без спорт о.о Я се стегнете малко бе,с ядене през ден най много да заприличате на болни![]()