Здравейте! Искам да ви помоля за съвет .. С най-добрата ми приятелка сме такива от 6ти клас до сега (вече ще сме 10ти), но тук от 1 година през 3 месеца се караме за 1 и също понеже тя е доста избухлива личност и лесно се пали..също така приема нещата прекалено дълбоко и навътре.. Имам си приятел от 1 година и всичко върви добре с него, но стане ли въпрос с кой да изляза идва проблема.. Тя по принцип е до по-рано навън а аз и той до по-късно и с нея преди излизах от рано и после с него а някой път и с двамата, но така на него не му харесва.. а иначе си имаме и компания в която излизаме и така е добре.. просто когато се разбера нещо с нея да излезем само двете той не се сърди а когато се разбера с него и после тя ме попита и и кажа че вече съм се разбрала с него тя веднагически ми казва" Благодаря ти най-добра приятелко" .. и тем подобни.. е това стана и в сряда... понеже тя става рано ми беше писала "хайде да отидем на плаж на обед" аз като станах го видях и се сетих че предната вечер съм обещала на приятеля си да отидем с него на вечерен плаж .. и и го казах .. след което тя уж ми каза "Добре" а после гледам пак какви ли не неща ми писала .. от сорта на "писна ми" " вече не ми пука за теб и какво ще направиш" "безразлична си ми .. " ... просто ми е много трудно и не знам какво да правя.. помогнете ми ..дайте ми съвет? това се е случвало към 2-3 пъти и винаги когато се скараме с нея е за по 2-3 дни МАКС .. но този път след тези думи.. не знам кога ще се сдобрим..тя ми каза че искала малко спокойствие от мен,но ние всеки божи ден си говорим и се виждаме..трудно ми е да не си говорим така навън ... Помогнете!